• alman müzik grubu. en bilindik şarkısı sun and rain'dır ki zaten şarkı eternal sunshine of the spotless mind filminde kullanılmıştır.

    google'un iddiasına göre 1999 senesinde kurulmuş ve 3 albümleri mevcuttur. gerçi google göre ilk albümünde sadece 3 şarkı mevcut. zamanında* mellow garden adlı albümdeki şarkıların sözlerini delicesine araştırmıştım sun and rain haricinde hiçbir şarkının sözlerini bulamamıştım. zaten o dönem, sadece bir albümü bulabilmiştim itunes üzerinden. dönüp dönüp aynı albümü dinliyordum. şimdi ise artık nasıl bir bıkkınlık söz konusu, araştırmaya mecalim kalmamış.

    wikipedia'da ingilizce sayfası bile yok grubun. almancasına denk gelmiştim, google araştırması sonucunda. almanca tek kelime bile bilmeyince, linke tıklamaya tenezzül bile etmedim.

    yanlış hatırlamıyorsam, daha sonradan apple music'e bakınca diğer albümü görmüştüm. spotifysağolsun, nadir de olsa denk geldiğinde dinliyorum. iki albümle idare ediyoruz işte.

    hazır gelmişken ve bu kadar yazmışken hoşuma giden diğer iki şarkıyı da yazayım; williams ve lover kill me şarkılar da güzel zannımca.
hesabın var mı? giriş yap