5 entry daha
  • hürriyet pazar'ın keyif ekinde bu hafta harry potter ve ateş kadehi (bkz: harry potter and the goblet of fire)'ni yorumlamış yorumlarken de kafa göz yarmış şahsiyettir. zaten daha ekin kapağına atılmış manşetten içerideki sayfalarda bir felaketle karşılaşacağımız bellidir zira eşek kadar harry aşık diye atılan manşet, film yorumunda değinilecek konular hakkında ışıklar saçmaktadır. bir de harry potter'ı oynayan arkadaşın (bkz: dan radcliffe) hüzünlü bir fotoğrafı ile süslenmiş kapaktan sonra yorumcu kişinin yazdıklarını okuyunca keşke bi kitabı okusaydı da öyle yazsaydı diye düşünmeden geçemiyorsunuz. ama tamam bu bir sinema filmidir filmsel açıdan belki yorumlamış deseniz yine de kitap fanlarına ayıp etmiş oluyorsunuz zira kendisi yorumunun sonlarına doğru aynen şöyle demiştir
    aslında film rahatlıkla kısaltılabilirmiş. en basitinden, son derece gereksiz gazeteci karakteri (rita skeeter'dan bahsediyor ki kendisi kitapta çok da önemli bir karakterdir) filme en azından 10 dakika eklemiş oluyor.
    zaten büyücüler de aşık olur gibi alt başlıklar falan da atmış kendisi ki madem kitap hakkında hiçbirşey bilmiyorsun bir uyarlama olan film hakkında yorum yapma. başka filmler girmiş gösterime güzel güzel onlara baksaymış.
1019 entry daha
hesabın var mı? giriş yap