4 entry daha
  • am sikme isteğini kötülemeye çalışan ahlakçılarca uydurulmuş aptalca bir tabirdir, zira am sikmek istemek heteroseksüel erkeğin doğasında vardır. eş cinsel olmayan, yetişkin, vücut fonksiyonları düzgün çalışan bir erkekseniz zaten am sikmek istiyor olmalısınız, aksi takdirde bir sorun var demektir. elbette am sikmek önemli bir ihtiyaç olduğu için insanların bunu dile getirmelerinde ve bu ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik hareket etmelerinde de kesinlikle "amcı" gibi hakaretamiz ifadelere layık görülmelerini gerektirecek bir olumsuzluk yoktur.

    burada asıl hakareti hak eden biri varsa, o da erkeğin am sikme isteğini hakir görmeye çalışan ve bu isteği küçük düşürücü, aşağılayıcı sözlerle yermeye yeltenen vasıfsız takımıdır.

    bu amcı kelimesini kullanan kadınlar genellikle seksi sevgiden ayırmayı beceremeyenlerden oluyor. mâlumunuz, kadınların çoğu sevgisiz seksten imtina etmek üzere yetiştirilmişlerdir. bunlar kendilerini sevmeyen ama şartlar olgunlaştığı takdirde sikmekten de geri kalmayacak olan erkeklerden hazzetmezler, illa isterler ki kendilerine aşık olunsun. aşık olunduktan sonra da seks yapılmasın; onun yerine sevişilsin, aşk yapılsın. bu yüzden aşksız, sevgisiz, boksuz püsürsüz seks isteyen erkeklere bu tabiri yakıştırarak kendilerince aşksız seksi küçümserler.

    bu tabiri kullanan erkekler ise en vahimleridir. bunlar kendileri adeta am sikmek istemiyorlarmışçasına hemcinslerini aşağılamaya çalışırlar. bu konuya şurada da biraz değindim (bkz: hemcinsini abazanlıkla suçlayan erkek). bunlar am sikme isteğini samimiyetle nahoş karşılayan düşük iq'lulardır. bir de bunların samimiyetsiz çakal versiyonları vardır. bu çakal pezevenkler aslında kendileri, kendi tabirleriyle en esas amcılardır, ama toplumdaki amcılık karşıtlığını bildiklerinden bu konu üzerinden prim yapmak isterler ve kendilerini kesinlikle am sikmekle alakası olmayan, son derece duygusal ve sofistike, yukarıda bahsi geçen kadın türü için ideal eş sıfatına uyabilecek romantik erkekler olarak pazarlamaya çalışırlar.

    bunlar erkeğin en zararlı türlerinden biridir, çünkü fiziksel ve psikolojik bir ihtiyaç olan seksi duygusallıktan ayırmayan anlayışa boyun eğer ve bunun yeniden üretilmesine aracı olurlar. bu da seksi ayıplayarak seks içerikli davranışları yasaklamaya çalışan kültürü destekler, sonucunda da bastırılan seks güdüsünün psikolojik problemler ve zararlı davranışlar şeklinde patlak vermesine neden olur. amcılık erkeğin doğal halidir, korunmalı ve saygı gösterilmelidir.
38 entry daha
hesabın var mı? giriş yap