3 entry daha
  • sonunda istanbulumuzun da kavuştuğu, filmlerde başarısız evlenme teklifi mekanları olarak kullanılan, garsonların kısık sesle konuştuğu, loş ışıkların bütün makyaj hatalarını gizlediği, saçları bozulmamış, ayakkabıları tozlanmamış, botoksları gevşememiş müşteri kompozisyonunun fiyat kaygısı taşıyanları içermediği şık restoran. the marmara pera'nın tepesinde bulunan ve lokanta ve num num'ın da sahibi yakışıklı şef mehmet gürsün sahibi olduğu mikla'da hüsrana uğramamak için bilmekte fayda var:

    - porsiyonlar ebat kaygısı taşıyanları perişan edecek kadar küçük. aç kalkma ihtimalinizi minimize etmenin en sağlam yolu en az bir, tercihen iki garnitür ısmarlamak.

    - önden bir iki kokteylle ısınmak istiyorsanız bu peşrevi civardaki başka bir mekanda yapmaz ve orta kalitede bir şaraba razı olmazsanız hesap iyice yükseliyor. biraz daha az gelecek hesabı ayık vaziyette ödemekle, battı balık yan gider deyip biraz daha fazlası için imza atarken hiç olmazsa sarhoş olmayı tercih etmek hassas tercih.

    - girişte duran, ukalalığı mesleki bir karar olarak benimsemiş genç adamdan kendinizi sakının. bara gelen üç perihan mağden kılıklı kadını içeri almamak için bedenini siper ettiği gibi, içeride kocası bekleyen bir başka düzgün kadını silkelememek için de kendini zor tuttu.

    - manzara harika ama iç mekanda her yerden görünmüyor. teras zamanı hava karardıkça mükemmeleşecek.

    - vale hizmeti 20 tl. otuz metre ötedeki kat otoparkına park edip, otopark sınırları içindeyken sidik kokusunu almamak için burnunuzu tıkayıverin.
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap