11 entry daha
  • 1997'deki toplu intihardan sonra arkalarında bir video kaset bırakan kült.

    bu kasette, kült lideri bir konuşma yapmaktadır. sonradan birkaç şarkıya konu olacak olsa da, kendisinin söyledikleri oldukça ilginçtir:
    (yazıda ve çeviride gramer hataları olabilir, mazur görünüz. hatta mesaj da çakabilirsiniz anında.)

    "let me say that our mission here at this time is about to come to a close in the next few days. we came from distant space, and even what some might call somewhat of another dimension, and we're about to return from whence we came.

    it requires, if you move into that evolutionary kingdom, that you leave behind everything of human ways -human behavior, human ignorance, human misinformation.

    if i would title this tape, it would be "last chance to evacuate planet earth before it is recycled" - last chance to evacuate earth before it is recycled."

    tercümesi:
    "bu devirde, buradaki görevimizin birkaç gün içinde sona geleceğini söylememe izin verin. biz, -bazılarının bir bakıma diğer boyut olarak adlandırdığı- uzak uzaydan geldik ve geldiğimiz yere dönmek üzereyiz.

    eğer bu evrimsel krallığa hareket ederseniz; bu, insani yolların hepsini -insan davranışlarını, insan cehaletini, insanlığın yanlış bilgilerini arkanızda bırakmanızı gerektirir.

    eğer bu kasete bir isim verseydim, "yeniden işlenmeden önce gezegen dünya'yı tahliye etmek için son şans" olurdu. yeniden işlenmeden önce gezegen dünya'yı tahliye etmek için son şans."

    buradan görülüyor ki, bu arkadaşlar aslında insanlardan sıkılmışlar.

    hemen bir arthur c. clarke havasında bir yorum da getireyim: "belki de gerçekten bu arkadaşlar uzaydan gelmişlerdir ve intiharları ile, ruhlarını saran materyal dünyadan kurtulmayı başarmışlardır. böylelikle, dünyanın değil de, bir bakıma insanların temizleneceği bir süreci başlatmışlardır. böylelikle dünya yeniden işlenip, yeniden kusursuz hale gelecektir.

    fakat yine de, geçmişte de olduğu gibi hala insani kalıntılar dünya üzerinde kalmaya devam edecektir. tıpkı daha önceki ırklara olduğu gibi. belki onlar, dünyanın çorak topraklarının altında yatanları bulacak kadar gelişmemiş olsalar da, insanların kendilerinden önce yaşayanları bulduğu gibi, birileri de kendilerinden önce yaşayan insanları bulacaktır.

    peki bu süreç ne kadar sonra başlayacaktır? belki de, aradan nesiller geçmesi gerekecektir, belki de başlamıştır. fakat, dünyanın tahliyesi ile birlikte gidenlerin zaman kavramı tam olarak bilinemez. bizim binlerce yılımız, onların 1 saniyesinden daha az bir sürede olup biten bir olay da olabilir."

    böyle delirtirsiniz adamı.
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap