113 entry daha
  • kadınlardan uzak duracaklarını iddia eden akım(mış).

    şükela moduna tıkladım. sayfa başına 25 entry gözüküyor bende. ctrl+f yaptım, çıkan kutucuğa " kadın " yazdım. bilin bakalım kaç sonuç geldi?

    476.

    yorum yapmaya bile gerek duymuyorum...

    edit: yahu arkadaş, bir cinsten bu kadar nefret ediyorsan ilk tepkin uzak durmak olur. herhangi bir insan evladı şuraya peş peşe yüzlerce kere " kadın " yazsa sıkılır. siz sıkılmıyorsunuz. bir çeşit deşarj olma yöntemi mi bu nedir? rencide etmek için niye çabalayalım ayrıca? düzgün iş yapın ki rencide olmayın.

    1 tane ekran görüntüsünde 20 tane kadın kelimesi var. insaf.

    bir de niye silip kaçıyormuşum çok pardon? ayıp bir şey yazmadım, trollük yapmadım. apaçık ortada olan bir durumu yazıya döktüm. bu yazıyı istediğiniz kadar arşiv alabilirsiniz, benim işime gelir. hatta ben de arşiv alıyorum; https://bit.ly/2tg2udx

    edit: kadınları başka türlü nasıl anlatacaklarmış... kelime tekrarı, konuya hakim olmadığınızda ya da yeterli kelime dağarcığınız bulunmadığında gerçekleşen bir şey. bu durumda ikisi de mevcut. reddit'te bu konu başlıkları banlandı, çünkü kadınlara olan nefreti körüklüyorlar. böyle bir konuya da ancak cahil tipler ilgi gösterir. lisede çıkma teklif ettiği kız ona hayır dedi diye kafayı kadınlarla bozmak, sürekli onlarla uğraşmak normal değil. uzunca yazınca akademik makale yazmış olmuyorsunuz aynı zamanda. kelime zenginliği yok, türkçe'yi doğru kullanmak yok.
387 entry daha
hesabın var mı? giriş yap