8 entry daha
  • türlü türlü versiyonları bulunan alkol alma eylemlerinin aynı mastar altında birleşmesidir.

    içelim güzelleşelim
    çoğu zaman insanlar zevk için içerler.alkolün uyuşturduğu beyinde olumsuz düşünceler geriye atılır.insanın dili açılır,muhabbetine doyum olmaz.böyle anlarda sesin boktanlığına aldırış edilmeden şarkılar türküler söylenir,eğlence hat safhadadır.gecenin sonunda rahat bir uyku çekilir.bu anlayıştaki insanların bir yerden araklandığına kesin gözüyle bakılan sloganları "içiyorum o halde mutluyum"dur.

    ben 6 yaşımdan beri bira içiyorum ulan
    bazı insanlar için içmek artık bir ritüel halini almıştır.bunlar sarhoş olmazlar,doyumsuzdurlar.normal insanlar belirli günlerde,çoğu zaman birşeyi kutlamak adına içerken,bunlar sadece vize haftası,karaciğer kanseri gibi özel gün ve durumlarda içmezler.yaratıcılıktan aciz mottoları "içiyorum o halde varım"dır.

    içiyorum efkarlıyım
    ne kadar entelektüel de olsa insanlar çoğu zaman efkarlandıklarında alkol almaktan kendilerini alıkoyamazlar. genellikle bunu bir utanç sebebi olarak görürler ve kafayı dağıtmak,ya da tamamen sorunun içine gömülmek için içkiye sığındıklarını açıklamazlar.bu yüzden belki de en yaygın içkici tipi olmasına rağmen istatistiklerde aşağılarda yer almaktadırlar.böyle durumlarda genellikle kapasite aşıldığından, gece içilenlerin yanında katı partiküller de ihtiva eden mide içeriğinin klozete ağız yoluyla boşaltılmasıyla son bulur.

    bugün içiyorum ama yarın hayvan gibi çalışıcam
    tamamen meymenetsiz, kendini kandıran içicilerden oluşan kitlenin söylemidir. "yüzbin kere tövbe eder yine şarap içeriz" insanlarından oluşur.vize veya final dönemlerinde katiyen yanlarına yaklaşılmamalı, beraber çalışma teklifleri türlü bahanelerle geçiştirilmelidir.
55 entry daha
hesabın var mı? giriş yap