2 entry daha
  • sonuna kadar doğru bir cümledir. birkaç madde ile benzerlikler sıralanabilir;
    -asla kötü oynamazlar, her zaman dış güçler kazanmalarını engeller (hakemler, federasyon ve tek amacı gs’yi yenmek olan rakipler)
    -tam en başarılı olacakken dış güçler önlerini keser (play-off sonradan çıktı yalanı, yabancı kuralı gs için getiriliyor yalanı)
    -fatih terim’in tek adamlıkta erdoğan’a benzer tavırları inkar edilemez bir gerçektir
    -galatasaray taraftarının fatih terim’in federasyondan tazminat almak için 1905 liraya imza atması gibi çirkince bir olayı hakkıdır diye savunması ya da içip içip kebapçıdan dayak yediği bir sporcuya / sporcu hocasına yakışmayan davranışları sergilemesini normal karşılaması son derece yeni türkiye vatandaşı davranışı ile benzerlik taşımaktadır
    -yine fatih terim’in yaptığı en küçük taktiksel değişikliği bir mucizeymiş gibi görmeleri son derece manidardır. örneğin uzun boylu oyuncuların son dakikalarda ileri uca gönderilip doldur-boşalt yapılması

    maddeler çoğaltılabilir. sevgili gs’li arkadaşlara çağrıda bulunmak istiyorum. lütfen kendinizi bu kadar önemli görmeyin, kimse sizi bitirmek istemiyor. ya da fatih hoca bir deha değil. başarılı ve oldukça şanslı bir hoca. (bkz: fatih terim balı) siz de diğer büyük takımlar gibi bazen kazanan, bazen kaybeden bir takımsınız. takımınızı destekleyin, iyi olmasanız da şans genelde sizden yana. şampiyon olma ihtimaliniz yüksek.
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap