• kıskanç hasedin tekidir.

    artık sözlüğün foruma döndüğü, sırf amı var diye hiç beklemeden bir gecede binlerce hesabın yazar yapıldığı, sözlük patronunun bile “sikmişim formatı, burası ticarethane ve ben parama bakarım aga!” dediği bir ortamda diğer sosyal platformlardaki herkes gibi biraz vakit geçirip gündemi sözlükten takip ediyoruz.

    birkaç gün önce süper bilgilendirici ufuk açan format abidesi kutsal bilgi kaynağı şu başlığa:

    (bkz: spor salonu + ayna + tayt + squat + instagram)

    aynı absürdlükte girdiğim şu entry:
    (bkz: #86192832)

    (bkz: (bkz: duş + hacı şakir + osbir + 10 saniye))

    yüzlerce fav alınca modun birinin de dikkatini çekmiş olacak ki format cetvelini alıp koşa koşa gelmiş haspam. neymiş! tanım, tanım devamı veya örnek değilmiş diye boktan bir başlıktaki en favori entriyi silmiş hemen. başlık ve başlıktaki diğer entariler atomu parçalıyordu bu kutsal ortamın seviyesini düşürdüğüm için kusura kalma mod kardeş. aferin sana. uslu bir çocuk olursan belki ssg’yi bile görebilirsin. patron seni de kaliforniya’daki rüya takıma alır belki kim bilir;)

    sonuç olarak ben demiyorum ki sözlükte format olmasın. sözlükte format varsa var deyin format kasalım yoksa da bilelim. formatgülün çoktan sikildiği bir ortamda format sikmekten hakkımda işlem yapılıyor. kendimi fatmagül’ü almak zorunda kalan garip çoban mustafa gibi hissediyorum. ağanın çocuğu sikerken ses etmezler sıra garibana gelince ”olamaz... bu memlekette kanun var!”
    nah varr..
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap