102 entry daha
  • kendisini icraatlarına bakalım.

    mozgov'u yollamak-cidden iyi ve pozitif bir hamle ama bunu yapmak üstün bir beceri gerektirmiyor. zira mozgov'u ciddi bir maaş boşluğu olan brooklyn nets'e yolladı ve d'angelo russell'la beraber yolladı. nets genç ve potansiyelli oyunculara ihtiyaç duyuyordu ve ellerindeki değerli tek oyuncu brook lopez 2018 yazında sözleşmesi biter bitmez ayrılacaktı. kısacası win-win bir takastı, bugün bakınca nets daha fazla artıda olan taraf, lakers'ın bu takas sayesinde kyle kuzma'yı da seçmesine rağmen.

    lonzo ball'u seçmek-rezalet. markelle fultz eskaza orlando'da biraz ışık versin, iyice ayyuka çıkar. şu ana kadar bu seçim gömülmüyorsa en önemli sebebi fultz'un sakatlıktan dolayı oynayamaması, oynadığında da iyi oynayamaması. bir de bu seçimle potansiyel bir paul george ya da jimmy butler takası yapılmadı.

    yanlış oyunculara yapılan yatırımlar-magic devrinde lakers elindek parçaları tümletmek için çok fazla bekledi. julius randle-jordan clarkson-larry nance jr üçlüsü ancak moritz wagner'a çevirilebildi. 2017-2018 sezonunun başında takas denense çok daha pozitif bir paket elde edilebilirdi, moe wagner kim ulan? daha bir de buraya ivica zubac karşılığında gelen mike muscala kazmasını da ekleme ihtimalimiz var zubac'ın clippers performansına göre.

    takımın yönüne karar verememek-her şeye okey, lonzo ball'a da okey. ama bu kadar genç oyuncunun olduğu takıma yazın lebron james getirmek ne demek? lebron james'i getiren takım "ben şimdi kazanmaya oynuyorum" der ve eldeki gençleri bir şekilde tümler. ama magic yönetimi 34'lük lebron'a daha pişmemiş oyuncuları verdi, bunlarla başarılı ol diye. üzerine de lance stephenson, michael beasley, javale mcgee gibi dengesizleri ekleyerek iyice batırdı. genç yetiştireceksen zach randolph, vince carter, george hill gibi veteran alırsın. kazanacaksan gençleri tümleyip kendini ispatlamış oyuncuları alırsın. bu gidişata karar verememek bile rezalet.

    luke walton-evet, bu da magic'e eksi yazar. mitch kupchak ve jim buss, byron scott isimli ayaklı felaket sonrası koç diye steve kerr'ün yokluğunda warriors'ın başında duran walton'ı getirdiler. walton geçirdiği 2 sezonda iyi bir koç olmaya dair hiçbir sinyal vermedi ama buna rağmen hala walton'la devam ediyor lakers.

    nihayet anthony davis-şu takas sürecini de eline yüzüne bulaştırdı lakers. değerlerini sıfırladığı gençler ve takas gerçekleştiği anda değersizleşecek draft hakları ile davis'i almaya çalıştı ve başarısız oldu. rich paul'ün basına verdiği demeçler olsun, pelicans'ın trade deadline'a kadar adam gibi tek müşterisinin lakers olması gerçeği olsun, pelicans gibi basından uzak durmaya çalışan takımı basının önüne atması olsun, bu kadar şey denedi ve başaramadı. pelicans doğru olanı yaptı ve yazı beklemeyi seçti. bunun sonucunda zarar gören ve rezil olan taraf da lakers oldu.

    şu ana kadar bilanço ise şu, geçen sezonu batı 11.si olarak takım inanılmaz bir yükselişle batı 10.su. etrafına yapılanacağı lonzo ball için yolladığı d'angelo russell all-star oldu, kontratını karşılamadığı julius randle an itibariyle nba'in en iyi 30 oyuncusundan biri (per ve win share'ler baz alındığında). takımda tuttuğu brandon ingram takas dedikodularına kadar ıkına ıkına oynayıp en büyük defolarını hala geliştiremiyor, lonzo ball ayaklı bir tuğla makinesi. takımda tuttuğu gençler uğruna hamle yapmadığı paul george ve kawhi leonard hayatlarının topunu oynuyorlar, paul george mvp yarışında 3., kawhi leonard'sa 9.sırada. 2019 yazında serbest piyasada gene başarısız olma olasılığı da mevcut ve yönetim lebron'u memnun etme uğruna her şeyi yapmaya razı duruma gelerek lakers'ın büyüklüğünü hiçe sayıyor.

    hala kurduğu takımın playofflarda 4 maç vermeyeceğini sanan enayiler mevcut. olm playoffa giremiyoruz lan, neyin 4 maç vermemesi? yıllardır kötü yönetilen sacramento kings bile takas sürecinde alec burks ve harrison barnes'ı kadroya katarak takım kalitesini artırdı. senin yönetimin ise zubac karşılığında muscala alıyor. magic johnson kötü bir yönetim sergiliyor ama zamanında brandon knight'ı kyrie irving'den iyi bulan adamı genç yapılanmasının başına koyarsanız böyle şeyler olur.

    tanım: modern nba'i başlatan iki, lakers'ın en büyük üç oyuncusundan biri olan aşmış ex-oyuncu, kötü yönetici.
57 entry daha
hesabın var mı? giriş yap