• çok bariz ve net bir şekilde sinirleri hoplatmak, açık yaraya tuz basmak, yüzlerce cevap alarak başlığı sol framede tutmak gibi sebeplerle çoğunluğu “çomarlar”, bir kısmı da uzaylılar ve trolleri tarafından açılan başlıklara suserların sürekli olarak, tam da onların amaçlarına hizmet edecek şekilde küfürlü, saymalı sövmeli cevaplar dizmesi olayıdır.

    yapmayın, etmeyin, oltaya gelmeyin. bu ve benzeri başlıklar tamamen bölmek, sinirlendirmek, “bir bitmediniz beee”, “galiba bunlar harbiden de %52 baksana sözlükte her iki entryden biri bu”, “adam kazandı abi” dedirtmek için açılan başlıklardır. cevap vermeye bile değmez. sinirlenmenizle kalırsınız.

    bu tip entrylere yapılan mantıklı mantıksız, sakin agresif, küfürlü küfürsüz hiç bir yorumun entry sahibinin görüşünü perçinlemekten öteye herhangi bir etkisi olduğunu ben görmedim. diğer bir deyişle parmaklarınıza, sinirlerinize, sabrımıza yazık. bırakın.

    yapılacak en net şey hiç bir tepki vermemektir. çok gözünüze batıyorsa başlıklarını engellersiniz ama bunu da yorumlarda belirtmenize gerek yok. öyle bir ortam oluşsun ki başlıklarını engellediğiniz kişiler bir gün bir bakmışlar kendileri çalıp kendileri oynuyorlar.

    bırakın eğlensinler.
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap