• yahu çıldırıcağım. ne olur bir şeyler yapın. yani söz müdür nişan mıdır bilemiyorum ama duvara asılan o çiftin isimlerinin baş harfleri, kızın elbisesinin rengi ile erkeğin kravat renginin aynı olması, masa da bin bir çeşit saçma sapan çikolatalar, kurabiyeler ıvırlar zıvırlar ve en sonununda bu saçmasapan masanın arkasına geçip aile büyükleriyle fotoğraf çekilmek...

    yahu anlayışsız ya da geri kafalı lanet bir insan değilim ama şu yukarıdaki manzarayı instagramda ne zaman görsem kim olursa olsun takipten çekip rapor ediyorum. yani bu geleneği kim çıkardı abi. dibine kadar kalitesiz kokan dibine kadar varoş kokan bu şeyi kim başlattı. yemin ederim midem bulanıyor.

    ha bir de bunun doğum günü versiyonu da var. minik bebelere de yapıyorlar. hiç bir sikimden anlamayan bebeğe gidip milyarlar harcayarak, sırf görümcesi çocuğuna yaptı diye inadına bunu pahalı olanını yapıyor.

    yahu kimse kimsenin hayatına karışamaz. şu bayan şu şekil giyinir ben şu şekil. fakat bu olay aylardır beni bezdirdi. çok kalitesiz çok bağnaz çok malca bir hareket olarak görüyorum. bu benim fikrim teşekkürler. oh rahatladım biraz.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap