1 entry daha
  • artik cok yasamasam da bir donem araliklarla yasadigim bir durum vardi, bunu hicbir doktora anlatmayi denemedim ama belki burada ne oldugunu bilen vardir.

    cok telasli anlarimda ya da bazen uykusuz kaldigimda, ya da cok sigara ictigimde dusuncelerim ikiye, uce ya da bese bolunur gibi bir durum yasiyordum. sanki ferhat gocer'in arka planda kalin sesle sarkiyi soylerken on planda tiz ve yuksek sesle sarkiyi soylemesi gibi bir durum. bende ise bu arka planda sakin bir ben, dis ses gibi "tamam sakin ol" derken diger yanda sanki hizli moda alinmis gibi akan dusunceler, bir nevi yankilanmalar, sacmalamalar hepsi bir arada ve inanilmaz hizli bir sekilde zihnimden akardi. yani rabarba gibi bir ses toplulugu, birkaci cok hizli sekilde sagdan soldan dusunuyor(konusuyor), kahkaha atiyor, sacma fikirleri aklima getiriyor, bir digeri ise arka planda "sakin ol, nefes al, gececek, bir problem yok, sakin daha da panikleme" diye telkinde bulunuyor gibi bir durum. ifade etmesi cok zor ama herhalde derdim bu sekilde deliriliyor.

    tam anlatamamis olabilirim ama bunun ne oldugunu bilen varsa ve beni bilgilendirirse cok memnun olurum. artik yasamiyor olsam da bir daha yasamayacagimdan da emin degilim nihayetinde.
148 entry daha
hesabın var mı? giriş yap