18 entry daha
  • geçenlerde bir haber çıkmıştı, kandilli rasathanesi'nden bir yetkili bu kış sıcak geçecek gibi birşeyler demişti. buradaki densizler "kandilli işine baksın, onlara ne oluyor" şeklinde foruma yazıyorlardı. kandilli rasathanesi'nin ne işe yaradığını bilmeden kendine neden efsane dediği belli olmayan bir semih'e müritlik yapmaya devam ettiler.

    özellikle kış aylarında bu efsane semih diye bilinen başta olmak üzere "üstadlar" tayfası 2 ay falan önceden kar gelecek diye sallarlar. azor az doğularsa, sibirya oradan sarkarsa, izlanda da azıcık aktif olursa istanbul'da efsane yağış olur tadında tahminler yaparlar. türkiye'nin gruptan çıkma olasılığından hallice olan bu tahminler, yüzde 99 tutmaz zaten. sonrasında ise kavga dövüş; vay arkadaş neden olmadı, vay efendim bu ne şanssızlık diye diye birbirlerine girerler. kimi efsane semih'e sallar, anında sustururlar; kimi hala üstada yalakalık çekme peşindedir, semih hoca 2 ay önceden sallayarak risk alıyormuş da sistem gelmeyince onu suçlamamalıymışız, nereden bilirmiş azorun bilmem ne olacağını.

    haftalardır şubat ayında gelecek efsane sistemi bekliyorlar. modellerde sistem falan görünmeyince homurdanmalar başladı bile. efsane semih üstad haftalardır kriptik mesajlar ile beklentiyi yüksek tutuyor. çok bariz bir şekilde sitenin hitini yüksek tutmak için arada siteye girip saçma sapan bir şeyler yazıp milletin siteyi takip etmesini sağlıyorlar.

    ha sen neden takip ediyorsun diye soracaksınız, bilmiyorum, valla bilmiyorum. bağımlılık yapıyor.
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap