431 entry daha
  • bir sürü şey yazdım ama uzun ama kısa, hepsini en son sildim. bu piç için kendimi, elimi, zihnimi yormaya değmez.

    tarih, bunun döneminde yapılan fahiş hataları, skandal atamaları, var teknolojisine rağmen kasıtlı takımı doğramalarını asla unutmaz. bu piçin mhk başkanlığı utançla hatirlanacaktir. bunun ve tüpçünün türk futboluna verdiği zarar kolay kolay duzeltilemeyecektir.

    hepinizin allah belasını versin. insanı futboldan soğuttunuz, keşke hayatımızdan yok olsanız da gitseniz artık mide bulandırıyorsunuz. rezil herifler.

    edit: özelden bana mesaj atan salağın biri var. direkt engelledim zaten de demiş ki yd bjknin başkanıydı, yok ilk yarı gsye 50 maç ceza vermişler falan, zırvalamış işte bir şeyler.

    bir kere ben artık bjkyi takip etmiyorum sayın sığır, ikincisi yd eski bjk başkanı olabilir, onun döneminde de bjk aleyhine hakem hataları yapılmadı mı lan? her sene bjk mi şampiyon oldu git bi bak bakalım.

    ayrıca gs aleyhine namoğlu döneminde hatalar yapılmadı mı? yapıldı. bi oku bakalım ben gsyi kayiriyorlar diye mi demişim. doğranmayan, aleyhine hata yapılmayan takım var mı bu şerefsizin döneminde?

    okuduğunu anlamayan, kendini aptalca ifade eden tek hücreli yaşam formlarına yazarlık verirsen böyle seviyesi düşer sözlüğün.
90 entry daha
hesabın var mı? giriş yap