19040 entry daha
  • kendisine biçilen rol:7/24 sabah akşam küfür dinle,hakaret işit,iftiralara malzeme ol ama sen en ufak bir (gerçek anlamda) ses çıkarma,tepki koyma.mıy mıy mıy mıy boş muhabbetler eşliğinde kabullen ve iktidarın adeta bir kum torbası ol , sürekli darbe üzerine darbe al.
    aklı başında,iyi niyetli,kazanma şansı yüksek insanları asla aday falan yapma,veya böyle insanların sağduyulu fikirlerinden asla faydalanma.mesela aday yaptıklarının bir kısmı mutlaka hdpkk sempatizanı,ikinci cumhuriyetçi aşağılık liboş tayfası falan olsun ki adam sabah akşam bunlar terörist dediğinde attığı iftira bir şekilde sana yapışsın.içinde bir sürü vatansever,değerli insan varken sırf bu ahmaklığın yüzünden zaten satılmış medya etkisinde beyni yanmış halk tüm partiyi topyekün hdpkk sempatizanı gibi sansın/kabullensin.
    mesela ömrü sana ve cumhuriyet değerlerine,atatürk'e küfretmekle geçmiş aşağılık kumpasçı fetöcülerin gazeteleri falan kapatılınca hemen kapılarına milletvekillerini falan gönder.o iftiradan da mahrum kalma.
    sözüm ona çok demokratsın ya,kendi içinde filizlenmeye çalışan değişim haraketini noterli imza sayısını falan bahane edip engelle.
    bu arada seçim sisteminin garabetinden mecbur senin yanında haraket etmeye çalışan iyi parti,saadet gibi partilerde senin bu ahmaklığın yüzünden töhmet altında kalsın.bunca olumsuzluğa rağmen en çok yüzde 20/25 aralığını asla geçme.bu arada aklı başında olan kesim senden ve daha önemlisi bu ülkeden iyice ümidi kessin.sandığa gitmesin hatta yurt dışına gidebilmek için yollar aramaya başlasın.
    ya inanın yazmakla bitmez,ben bıktım ve ümidi kestim.eskiden bu adamın iyi niyetli bir ahmak olduğunu ve hiçbir şeyi okuyamadığını düşünürdüm.artık düşüncelerim tamamen değişti.bu adam muhalefetin başında olduğu sürece dünya başımıza yıkılsa iktidar seçim kay-bet-mez!
    31 mart kaybedeceği 10,seçim falan olacak sanırım ama o yine gitmeyecek,göreceksiniz.
    edit:imla.
46571 entry daha
hesabın var mı? giriş yap