356 entry daha
  • bu yazilanlari gorunce gercekten hayal kirikligina ugradim. birkac marjinal ornek uzerinden başörtüsüne laf etmek, ama sirf laf etmek icin laf etmek.... gercekligi bile tartisilacak ve kesinlikle sorgulanmasi gereken absurt ve geneli kesinlikle yansitmayan ornekler... aksi ornekleri ve bu yazilanlari boşa cikarak ornekleri yazmakla bitiremem...

    gerçekten islamdan haberi olan, bu konu hakkinda arastiran, fetvalarini okuyan birisi bu yazdiklarinin ne kadar yersiz ve geneli yansitmadigini bilir. tamamiyle bir karalama kampanyasi icin acilmis baslik.

    bir takim geneli yansitmayan asiriliklar uzerinden gidiceksek ne ahlaksizliklar ne haksizliklar ne yalan dolanlar ne cakalliklar yapan acik/mini etekli/modern/sozumona laik/aydın/çağdaş tıp öğrencisi ve hatta hoca ornegi ile doldururum buralari.
    6 senedir yasadiklarimi gorduklerimi duyduklarimi anlatsam ne başörtülü ne açığı ne mini eteklisi ne carsaflisi kalir... ille de insanlık dersiniz. sözde modern arkadaslarimizin attigi kaziklari mi yazalim buraya misilleme olsun diye. hayir tabi ki. cunku her koyun kendi bacagindan asilir. nice açık hanim hanimcik başarılı ve gercekten iyi kalpli arkadaslarimiz var, varolsunlar. nice de kapali ve gercekten basarili azimli,kültürlü dil bilen ulkeyi gelecege tasiyacak iyi kalpli hanim arkadaslarimiz var, onlar da varolsunlar. kardeş olmak varken niye bu ayrisma, ayristirma gercekten anlam veremiyorum.

    sene olmuş 2019 hala "türbanlı" diyen insanlarla beraberiz. ya kardesim insanlari neden giyim kusamina gore ayiriyorsun, yaptigi hatayi/yanlis bilgiyi/eksikligi niye dine yukluyorsun. aç bak islamda var mi boyle bir sey? ben soyliyim yok. zaruret hallerinde bir cok seye izin var bunlari biliyor musun? tabi ki hayir. ama açıp okumak zor geldigi için boyle bol keseden sallamak daha kolay ve rahat oluyor degil mi.
    ben sana soyliyim o zaman, nice kemalistler var atatürk gorse bunun icin mi mucadele ettim ben der, bu genclige mi emanet ettim ben der. nice ulkuculer var allah uzak etsin, nice sosyalistler var aman aman, nice sözde islamcilar var peygamber(sav) gorse bu mu ummetim der.

    o zaman neymiş sahislar geneli yansitmazmis ve sahislarin günahı/hatası genele yuklenemezmis...
456 entry daha
hesabın var mı? giriş yap