4 entry daha
  • https://eksiup.com/38746328e491
    (bkz: #86607331)

    her seferinde o bir posta göz yaşlarına boğulunca ben ayrı dört köşe oluyorum. yalnız, kelime dağarcığının bu kadar az olması ilgimi çekti. hep aynı şeyleri söylüyor. iyice kendini kaybetti galiba, hangi ailenin mensubu olduğundan falan bahsetmeye başladı, kendinde bir iş olmadığı ortaya çıkınca babam var/ağam var ayakları çok avam ya. bana galatasaray lisesi, fransızca diye vızıklayan adamın içinden çıkanlara bak. iyi ki o entry'i girmişim, senin neyin nesi olduğunu topluca gördük.

    bir de destek beklemiyor mu kendine ahahahahahahahaha, son zamanlarda bu kadar yüksekten boş yapan biri görmemiştim, devam lan hadi, belki korkarım. adam sürekli seni engelledim, seninle uğraşmayı bıraktım, artık cevap vermiyorum diyor ama yazdıkça yazıyor, yazdıkça içi içini yiyor.

    (bkz: ağla)

    bu ergen bakınızını sana çok yakıştığı için veriyorum. göreceğiz bakalım daha kaç entry sildirebileceksin? bir de aklınca kim olduğunu biliyorum diye mind trick kasmıyor mu, ahah. öyle bir şeyi bilsen zaten yazdıklarının yarısını silersin akıllı bıdık, git kız arkadaşına, küçük kardeşin varsa ona yap bunları puhahahahahahahahahaha, pardon yaş kaç ya?

    hadi la, bir tane daha "daha yazmıyorum"lu, "engelliyorum"lu entry girsene, hep beraber gülelim.

    edit: aileli maileli, tehditli, şantajlı entry'nin screenshot'ını entry'nin en tepesine koydum. bu fazla türk dizisi izlemiş ergenin nasıl boş yaptığını okuyup, doya doya gülebilirsiniz.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap