3 entry daha
  • karşı olduğum bir düşünce. herkesin de fikrine saygım var. zamanında bende yapmadım mı, tabi ki yaptım. fakat anlamadığımız bir durumda söz konusu.
    sevgililer gününde alınan hediyelerin %80'i içlerinden gelerek alınan hediyeler değildir. hediyeler; sırf adı hediye olsun, kız/erkek arkadaşım (eşim) hatırlamadığımı düşünmesin, aman şimdi almaz isem 1 sene susmaz gibi bir çok nedenlerden dolayı alınıyor. ve bizlerde insanlar olarak erkek kız farketmeksizin mutlu oluyoruz. peki neden ? aslına bakılırsa hediye almak, bizleri sevindiren, mutlu eden bir durum değil mi ? 13 şubatta da alınsa, 15 şubatta da alınsa zaten mutlu olacağız. ama bir sevgililer günü tutturmuş gidiyoruz. diğer bir sürü özel güne aşırı karşı olduğum yok, ki özellikle anneler günü, doğum günleri, özel günlerin yıl dönümleri. fakat bir sevgiyi 1 güne sığdırmak, o güne özel hediyeler alıp vermek bana göre karşı olduğum bir durum. diyeceksiniz ki, aynı duygular anneler gününde de geçerli. hayır efendim değil, çünkü anneye hediye alınırken cidden onu sevdiğini düşünerek alırsın, alınmaz ise anne tutup sana kızmaz, varlığınız en güzel hediye der. bunu bugün hangi sevgili diyebiliyor, biliyor musunuz ? az önce ki yüzdelikden kalan %20 lik kısım.
    bu örneği neye dayanarak söylüyorum, 14 şubatta yolunuz şehitliklerden geçerse, geçerken bir göz gezdirin, kaç kişi ziyarete gelmiş olacak. birde anneler gününde bakın aynı şehitliğe. o zaman bu örnekte bana hak vereceksiniz.
    anneler gününde ciddi anlamda da gidip bakacak olan varsa, her sene olduğu gibi bu sene de edirnekapı şehitliğinde olacağım. bana da selam vermeden geçmeyiniz.
    edit : imla
5 entry daha
hesabın var mı? giriş yap