7 entry daha
  • dışarıdan bolca kahkaha seslerinin duyuldugu,müzik sesiyle şakıdık şukuduk oynanıldıgı,kapısının önünden abazan erkekler tarafından ,müzik sesinin sonuna kadar acılıp geçildigi,kavgaların saç baş yolmaktan ibaret sanıldıgı yerdir kız yurdu.
    ama göründügü,sanıldıgı kadar eglendirici degildir.eglenmek amaçlı gelinmemiştir mutlaka buraya.barınmak için seçilen bir yerdir zaten.
    insanın hayatına çok şey kattıgı dogrudur.umarım herkese kattıgı şeyler hep derin dostluklar ve güzel tecrübeler olmuştur ve olur.
    çogu yerlerde şehrin dışındadır.yalnızlıktır.yoksun`luktur.
    minibüs beklerken,gecen arabalar tarafından tacize ugramaktır.acizliktir.
    minibüs şöförü tarafından potansiyel hafifmeşrep sanılmaktır.üzüntüdür.
    aileleri tarafından baski görmüş,özgürlüğe kavuşunca(!) olmadık insanlarla olmadık ortamlara giren,masumiyetini kaybetmiş insanları görmektir.ziyanlıktır.
    birilerine kendini kanıtlama çabasında olanların,sikindirik bir kazak için hırsız damgasını yediklerinde gurur,onur gibi kavramların onlar için bir anlamı olmadıgını görmektir.şaşkınlıktır.
    hayatınızda ilk defa karşılacagınız ve ne yapacagınızı bilemediginiz zamanların bolca yaşanıldıgı yerdir.korkmaktır.
    kadın olmak nedir bilmeden,tecavüzünden kürtajına kadar bu küçük yaşında,başından binbir felaketler geçmiş insanları görmektir.dertleşmektir.
    etüd odasında ders çalışmak yerine,elde sigaralar,göz pınarlarında yaşlar,dudaklar da akıl almaz itiraflar,yürekte sızılar,dertler,kederler gibi gerceklerle herseye ragmen birlik olmaktır.sır saklamaktır.
    tecrübeler edinmektir.büyümektir velhasıl.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap