2 entry daha
  • çeyrek final gününe geldiğimiz turnuva, tabloya bakalım...

    --------------------
    1 no halep, avustralya'da zorlanmıştı, bildiğimiz halep gibi oynamamıştı ama fed cup ve sonrasında bu turnuvada bildiğimiz halep'i izlemeye başladık. lesia tsurenko karşısında adeta şov yaptı, lesia'nın da eşlik etmesiyle zaman zaman güzel ralliler izledik... simona'nın çeyrekteki rakibi görges oldu. julia görges, elemelerden gelen iki rakibi ajla tomljanovic ve allison riske'yi geçti. kura şansı ilk turlarda yanındaydı diyebiliriz.

    ----------------------

    4 no svitolina, dün ostapenko ile karşılaştı. svitolina maça ağırlığını koyamasa da set sonlarını iyi oynadı... svitolina'nın çeyrek rakibi elemelerden gelen muchova. genç muchova'nın çıkışını geçen seneden beri takip ediyorum, burada da stosur ve hsieh'i rahat geçti, etkileyici bir formu var.

    -------------------
    -------------------

    2 no karolina pliskova turnuvadan çekilince, yerine ikizi krystina pliskova turnuvaya katıldı ama mertens karşısında set kazanamadı... belçikalı'nın rakibi hollandalı isim benzeri kiki bertens oldu. * bertens enteresan ilk iki tur geçirdi. giorgi karşısında ilk seti 0-6 kaybettikten sonra, navarro karşısında ilk seti 2-6 kaybettikten sonra maçları çevirmeyi başardı.

    ---------------------

    3 no angie kerber dün kontaveit'ı yendi. kerber maçı çok kısa sürede bitirme şansına sahipti ama toplamda yedi kez maç puanı kaçırdı ve rakibi maça tutundu. zor bitirdi maçı... bugünkü rakibi tecrübeli strycova. strycova, blinkova karşısında bir set kaybetti, diğer iki sette ise oyun kaybetmedi.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap