5 entry daha
  • bir kişinin ölümü üç kişinin yaralanmasıyla sonuçlanmış trafik cinayeti.

    çetin emeç bulvarı yer yer trafik ışıklarıyla yavaşlatılmasına rağmen üç gidiş-üç geliş şeklinde hızla akarken hoşdere caddesi'nin altındaki tünele girerken iki şeride düşer. tünelden çıktığınızda kazanın olduğu yere kadar iki şerit, sonrasında ise dikkat etmezseniz iki araba yan yana gidemeyecek kadar dar devam eder, zaten sonu tek yönlü bir ayrancı sokağı. çetin emeç'ten mesnevi'ye giderek daralan bu alışta hız kesmeye yönelik hiç bir önlem yok. bu yolun kusuru.

    kazada arkadan çarpılan corsa kuzgun sokak'a dönmek için solda beklerken sanırım rahmetlinin kullandığı araç (fluence) da onun önündeki (yanılıyor olabilirim). video görüntülerine bakarsanız sola dönmek üzere üst kuzgun sokak'tan gelecek trafiği kesecek şekilde trafik lambasının ilerisinde bekliyor. her geçişimde yaşadığım, alışılageldik çomarlıklardan ancak görüyoruz ki ışıktan u-dönüşü yapmak isteyen başka bir araç var, dönemiyor ve hem mesnevi'den dikmen'e giden trafiği hem de dönmek isteyen fluence'ın önünü tıkıyor. bu da ikinci yanlış.

    ancak bir öküz var ki makas yapa yapa 100+ km/s hızla geliyor, sağ şeritten sol şeride geçerken corsa'nın üstüne çıkıyor. fren bile yapmadan. umarım ölürsün ya da hayatının sonuna kadar sakat kalırsın şerefsiz. iki gündür elim titriyor sinirden.
hesabın var mı? giriş yap