2 entry daha
  • kadir gecesine denk düşen beşiktaş-ankaragücü maçında, 'sus soru sorma' melodisiyle inönü stadı'nda söylenen

    koy.. koy ateiste
    koy sataniste
    koy putpereste
    koy.. hepsi göt olsun
    ramazan ayı
    mübarek olsun

    tezahüratı yarmak ne kelime, gülmekten boğulma noktasına getirmiştir.. tezahüratın normal ritminden farklı olarak ağır ağır, kelimeleri yaya yaya söylenmesi, şarkıya komik bir atmosfer katılması.. evet en sevdiğim tezahüratlar listesiyle alakası yoktur ama bu kadar güldüğüm tezahürat da vaki değildir..

    latent'in uyarısıyla edit. tezahüratın hemen ardından '"ateizm onuru kaideyi yenecek" denmiş.. *

    yine ramazan ayı'nda bir maçta 'koy cimbomboma, koy trabzona, koy şu g.tveren kanaryayaa-- in-şal-lah!' denmesi sıradan tezahüratı yaran tezahüratlar sınıfına sokmuştur.

    (çok) yıllar önce bir trabzon maçında yine beşiktaş taraftarınca söylenen 'önce güneş havasu, sonra baluk tavasu, akşama babacuğum unutma hamsi getür' .. yine yıllar önce beşiktaş taraftarı bana küfrederse takımı sahadan çekerim diyen ali şen tribüne gelince parmaklar klasik 'seni gidi' hareketini yapıp sonra 'ali şen'in oğlu tüp bebek' denmesi. 'küfür etme ettirme' sloganının çıktığı dönemde, koridorlarda 'muallim' melodisiyle, 'küfür etme ettirme oo, s.lmiş fenerbahçe ooo' şarkısı.. ilk kez daha 9-10 yaşında duyduğum; 'yine ibneleşti galatasaray, zaten hep ibneydi galatasaray'..

    aslında düşündüm de en komiği şuydu belki de; çılgın çocuk çağdaş, çılgın çocuk.. (çılgın çocuk ne ya?) *
83 entry daha
hesabın var mı? giriş yap