332 entry daha
  • "half life ile büyümüş 30+ lara bu battle royal geyikleri hakikaten hiç yaramıyor"

    "şimdi ki nesil yerde durmuyor maksat vurulmasınlar.."

    bildiğin uça kaça oynanan ve aim üzerine kurulu yılların half life'ını pusarak mı oynuyordunuz abicim siz? bu kafadaysanız indirmeyin zaten beklentinizi karşılamayacaktır.

    bu oyun hız olarak half life, grafik olarak cod/bf, karakter olarak ow, format olarak da h1z1 karışımı bir şey.

    edittonuz: oyun dünyasının battle royal çerçevesine evrilmesini sağlayan, insanlar tarafından çabuk tüketilebilir olması ve şirketlere iyi kazanç sağlıyor olması. yani onüç tane üç yazarak aktifleştirdiğimiz cs döneminde değiliz artık ya da bütün mahalle toplanıp internet cafeye cs, eycof falan oynamaya gitmiyoruz. çünkü o dönem özellikle büyük şehirlerde bitti. benim bebeyken cs attığım herifler torbacı falan olmuştu ergenken lan. zaten internet cafe işi de liseden kaçıp lol oynayan bebeler için ya da çıktı almak isteyenler için var artık.

    2000lere kadar olan kısma baktığında üretici kazanmıyor (en azından türkiyede), dağıtıcı (internet cafe) ne kadar oyun kurduysa o kadar oynayabilme şansın var. e noldu? her eve pc geldi, internet geldi ve o devir bitti. artık tüketici bir dağıtıcıya bağımlı değil. isteyen istediği oyunu gerekiyorsa parasını verip evinde istediği keyifle oynuyor. sağdan soldan "o yasak" "bunu kullanmıyoruz" gibi oyun mekaniklerini beğenmediği/beceremediği için mahalle grubunun liderinin sıçık sesini duymuyoruz.

    şimdi bu oyun özelinde tekrar konuşmak gerekirse; çok tutulan belli oyunları bir araya getirmişler. gayette başarılı bir şekilde yapmışlar bunu. battle royal sevmiyorsanız indirip vaktinizi çöpe atmayın.
802 entry daha
hesabın var mı? giriş yap