2 entry daha
  • üst ekleme: yemin ediyorum kafayı yememek elde değil. sanıyorum ki sözlükteki çoğu insan nişantaşı çocuğu bir ben varoşum. pardon da burası türkiye ve kimin ne olduğunu kestirmek hiç de zor olmasa gerek. yok polisi beklesin, yok adalet var, yok yargı var, yok bilmem ne. geçin bunları. evet adamın tipinden anlıyorum ben. gayet de pislik, sapık ve manyağa benziyor kimse kusura bakmasın. gelip de bana saçma sapan mesajlar atmayın. sırf hayvan gibi konuştu ve iş yerinden kovup istediği ürünü vermedim diye tam 3 ay boyunca her allahın günü kapının önüne gelip küfür eden, taciz eden, kendi gibi iti kopuğu toplayıp iş yerimin önüne kamp kuran aynı bu tipe benzeyen bir adamla mücadele ediyorum.

    evet, polise gittim, savcıya gittim, devlete güvenip yasal yollarla tüm haklarımı aradım. mahkeme devam ediyor. gidiyor geliyoruz ve bir sene doldu. ben inadımdan vazgeçmedim o da bir kadının ona baş kaldırdığı için gururundan vazgeçmedi. sonunda ne oldu biliyor musunuz? hatırı sayılı birilerini araya koydum da bu şahsı uyarmalarını sağladım. en azından 1.5 aydır kapının önünden geçerken artık küfür etmek yerine o pis bakışlarına maruz kalıyorum.

    polis ne dedi biliyor musunuz? '' işten çıkın.'' evet aynen bunu dedi bana çözüm olarak. ben bir kadın olarak ne yapmam lazım? şuraya gelip saçma sapan konuşanlar bana hadi bir yol göstersin. hiç tanımadığım bir adam musallat oldu bana ve ben de devlete sığındım. bu adam iş yerimin üç sokak arkasında yaşıyor. bir akşam tutsa kolumdan çekse bir yere ve zarar verse ne olacak? bu haberlerde ki kadın gibi çekip vursam bu adamı suçlu ben mi olacağım?

    böyle bol keseden bilir kişi gibi atıyorsunuz ya acayip canımı sıkıyorsunuz. beğenmediysen eksile geç gelip laf sokmak nedir.

    sonuna kadar savunduğum kadındır. zaten adamın tipinden belli ne olduğu. bakışı bakış değil.

    sen çocuğu olan kadının kapısına gece dayanırsan alnının çatından vurur, aferin kadına.

    evveliyatında duygusal bir birliktelik olmadığını varsayarak diyorum bunu. gerçi olsa bile gece yarısı bir kadının kapısına dayanmak normal bir davranış değil.

    aynısını yapardım ve bir an düşünmezdim. umarım serbest kalır ve yavrusuna kavuşur.
15 entry daha
hesabın var mı? giriş yap