7 entry daha
  • efendim, millete bir faydam dokunsun;
    bu markanın tn2 diye bir bluetooth kulaklığı var, geçtiğimiz kasım ayında indirimde iken aliexpress üzerinden 54 tl gibi bir tutara satın almıştım.
    pek bir beklentim yoktu, koşu yaparken 2 saat beni idare etsin, terden filan etkilenmesin, etkilenirse, bozulursa da canım yanmasın diye aldığım bir kulaklık idi...

    ama kardeşim sen nasıl bir canavar çıktın ya..!
    ilk intiba olarak pek sağlam değilmiş gibi hissettirse de son 3 aydır cılkını çıkardım bana mısın demedi. şapır şapır terlerken mi kullanmadım, tek şarj ile 9 saat podcast maratonu mu yapmadım, üzerinde mi uyumadım, tık yok.
    son 2 aydır koşularda da kullanmıyorum, çalışırken takıyorum, podcast listemi yapıyorum, 8 saat-10 saat non-stop...
    evet 8 saat hiç durmadan çalıyor ve şarjı bitmiyor efendiler.
    telefonu masaya bırakıyorum, atölyede 15-20 metre, önümde ufak raflar varken bile kopmuyor.
    şaşkınım dostlar, beklentilerimi çok aştı bu cihaz. ses kalitesi de iyi, kesinlikle bass ağırlıklı bir kulaklık değil, ama çok temiz ses veriyor. ben bir müzik gurusu değilim, bu cihaz da iyi bir müzik kulaklığı değil, hi-fi beklentiniz olmasın ama podcast, radyo ve iletişim için biçilmiş kaftan.
    ha, hiç mi müzik dinlenmez, tabi ki hayır, en azından eski arkadaşlarım sennheiser mx 271 ve mx 470 kadar iyi bir ses çıkışı var ama fazlası değil.
    telefon görüşmeleri de inanılmaz rahatlıkla yapılıyor.

    fiyatına göre efsane kategorisine aldım, nokta!

    kitapçığında da yazıyor ve üzerinde de bir anahtar var, aktif gürültü önemle özelliği var. ama hiç kullanmadım, denediğimde ise pek bir fark hissetmedim.
    bu da ek notum olsun.
17 entry daha
hesabın var mı? giriş yap