26 entry daha
  • ---------
    tepki gösterenler için edit:
    burada bahsedilen "penis boyu ortalaması" değil, "ideal penis boyu" olmaktadır. sizinki ideal boy aralığını tutturamamışsa, gelip neden bana çemkiriyorsunuz "sil bu entry'yi böhühühü" diyerek? ben cenneti gösteriyorum, siz "parmağına ne oldu senin?" diyorsunuz.
    ---------

    bir konuyu bilimselleştirmemek, konunun her zaman saçma hurafeler doğurmasına neden oluyor efendim. buyrun bilimsel konuşalım.

    araştırma 1:
    1979 tarihli, amerikan kaynaklı bir araştırma. (araştırmacılar john n. glacier, nathan hopkins, grace johnson, pierce j. crack)
    araştırma sonuçlarına göre:
    amerikan toplumunda ortalama penis boyu: 14.9cm.
    kadınlar arasında yapılan araştırmalar ise ikiye ayrılıyor. birinci aşamada, tek eşli olan kadınlardan, eşlerinden cinsel anlamda memnun olup olmadıklarını anlatmaları istenmiş ve akabinde eşlerden penis boyları öğrenilmiş ve ölçümle teyit edilmiş. buna göre; cinsel açıdan "benim için yeterli" veya "memnunum" diyen kadınların eşlerine ait penis boyu ortalaması, 16 ile 20cm arası imiş.
    ikinci aşamada çok eşli kadınlar değerlendirmeye alınmış. bu aşamadaki kişilerden, partnerleri arasından cinsel açıdan en ideal penise sahip olanları tanımlamaları istenmiş. yaklaşık 4700 çok eşli kadının verdiği 12bin isim arasından 8500 küsürü penis ölçümlerine izin vermiş ve bu kişiler için ortalama penis boyu 17.3 cm çıkmış. bir standart sapma üst ve altı için değerler 16.3 ile 18.2 arasında olarak açıklanmış.

    sonuç 1: amerikan araştırmasına göre ideal penis boyu, 16-18cm arası diyebiliriz.

    araştırma 2:
    1983 yılında ingiltere'de yapılan bir araştırma, ideal penis boyu, tatmin için gerek duyulan minimum penis boyu üzerine istatistikler çıkarmış. araştırmacılar gene f. clearfox, tyler charcoat, francis j. newman ve byron angler, 1600 kadının doldurduğu anketlerden şu sonuca ulaşmışlar.
    tatmin için gerek duyulan minimum penis boyu (tatmin etmediği belirtilen cinsel eşlerin boylarını sınır olarak belirlemek suretiyle tespit edilmiştir) 12.8cm. cinsel tatminin en yüksek olduğu penis boy aralığı(ortalamanın 1 standart sapma altı ve üstü olarak ifade edilmiş): 16.7 - 19.1 cm. ortalama 17.1cm

    sonuç 2: ingilizlere göre ideal penis boyu, 16 ile 19cm arasındadır.

    araştırma 3:
    fransa'da, 1995 yılında gerard laroux, sean f. peacox, glace renoire tarafından gerçekleştirilen bir araştırma ise, bir kadının tariflediği en ideal penis boyunu değerlendirmeye alarak ortalama için ideal bulmaya çalışmış.
    yaklaşık 4000 kadın, tarifledikleri erkeklerde yapılan ölçümlerde de desteklendiği üzere, 15.8 ile 17.6cm arası penisleri ideal boya sahip penis olarak ifade etmişler.
    bu araştırmanın ikinci bir aşaması daha varmış ve bu aşamada kadınlara değişik boylarda silikon penisler gösterilerek ideal şekil ve boy değerlendirmesi yapmaları ve ideal olanları seçmeleri söylenmiş. gösterilen penisler 0.5cm farklarla değişen boylara ve bunlarla anatomik olarak uyumlu kalınlıklara sahipmiş. kadınların 65%'i, 15 ile 17.5cm gruplarına uyan penisleri tercih ederken 22%'si 18 ve üstü grupları tercih etmiş. şaşırtıcı da olsa 14.5 ve altını tercih eden bir güruh da varmış.

    sonuç 3: bu araştırmaya göre ideal penis boyu 15 il1 17.5cm arasındadır.

    tüm bu araştırmalara katılım gösteren kadınlar, 1.55 ile 1.75m boy aralığından seçilmişler. yaş ortalaması ise ilk araştırma için 28 (20 - 41 aralığı), ikinci araştırma için 26 (19 - 43 aralığı), üçüncü araştırma içinse 30 (23 - 36 aralığı) olmaktaymış.

    efendim buradan ne sonuç çıkarıyoruz? 15'den kısa olmasın, 17.5'dan uzun olmasın.
122 entry daha
hesabın var mı? giriş yap