3 entry daha
  • 3 gün önce 2. seansı yaptırdım. toplam 6 seans yapılacak. yaptırma amacım, yaşla beraber azalan kollajeni yenilemek, yüzümdeki lekeleri gidermek ve ince kırışıklıkları azaltmak.

    işlem öncesi lokal anestezik bir krem tüm yüze sürülüp, ağız ve gözleri açıkta bıracakacak şekilde streç film ile kaplanıp 15-20dk kadar bekleniyor. sonra cilt temizlenip işlem başlıyor. ucunda minik iğneler bulunan cihaz, göz çevresi ve dudaklar hariç tüm yüze dik olarak uygulanıyor. tüm ciltte minik delikler açılıyor. sonra cilt için seçilen maddeler sürülüp masajla yediriliyor. bu işlem bir kere daha tekrarlanıyor. en son cihaz sirküler olarak ciltte dolalaştırıyor ve devamında yine bir takım karışımlar daha sürülüyor. ilk seansta aman bu muymuş acı diye düşünmüştüm. sadece dudak üstüm azıcık acımıştı. 2. seansta çok acıttı. 4 seans daha nasıl olacak endişeliyim.

    yüz kızarıyor, hafif ödem oluşuyor ve birkaç gün sonra deri pul pul dökülüyor. 2. seans sonrası göz altlarımda öncekine göre daha fazla ödem oluştu. işlem sonrası yoğun nemlendirici ve mutlaka en az 50 faktör güneş koruyucusu kullanmak lazım. güneşten korumak çok önemli diye özellikle vurguladılar.

    daha az acıtan ilk seans sonrası cildim daha iyi görünüyordu. şu anda göz altlarımda hala ödem var, geçince daha güzel olacak eminim.

    bir de dermapen, botoksun ömrünü 2 hafta kısaltıyormuş. o yüzden botoks da planlanıyorsa tüm seanslar bittikten sonra yaptırılabilir.

    9 mart editi: göz altlarımdaki ödem tamamen geçti. cildim oldukça gergin ve daha homojen renk görünümü mevcut. ayın 13'ünde 3. seansımı yaptıracağım.

    13 mart'ta 3. seansımı yaptırdım. bu sefer çok acımadı. göz altlarımdaki ödem daha az oldu ve 3. gün cildim pul pul dökülmeye başladı. dökülmeler bittikten sonraki parlaklık ve gerginlik hissi şahane.

    30 nisan'da 6. seansımı tamamladım ve bitti. cildim gerildi, parladı, lekeler kesinlikle çok azaldı. bir de sigara bokunu bırakabilsem şahane olacak ama...
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap