1 entry daha
  • türkiye'nin yerli otomobilini üreteceği iddiasıyla yola çıkan zorlu holding, turkcell, anadolu grubu, bmc ve kıraça holding'in ortak katılımıyla oluşturulan şirket.

    arka planında araba silüeti, büyük puntolarla "yola çıkıyoruz" yazan internet sitesi dahi var. ( http://www.togg.com.tr/ ) ingilizce'ye tıklarsanız bu yazı "we are on the way" olarak değişiyor. facebook, instagram, twitter, google + linkleri de var ama aktif değil, tıklanmıyor. sayfanın altında da adres, telefon bilgisi var.

    türkiye’nin otomobili girişim grubu sanayi ve ticaret a.ş.
    esentepe mah. harman 1 sokak tobb 10-1 şişli 34394 istanbul-türkiye t 0850 833 33 45

    linkedin'den bakınca şirketin kısa tanıtımı şu şekilde yapılmış:

    türkiye’nin otomobili girişim grubu sanayi ve ticaret a.ş. (“togg”) dünyayla rekabet edecek, fikri mülkiyet haklarına sahip bir otomotiv markası yaratma hedefi ile güçlerini birleştiren anadolu grubu, bmc, kök grubu, turkcell, türkiye odalar ve borsalar birliği, zorlu grubu ortaklığında 25.06.2018 tarihinde kuruldu. togg, elektrikli ve bağlantılı araçlar tasarlamakta ve bu araçlar etrafında bir mobilite ekosistemi inşa etmektedir. togg, bu ekosistem sayesinde geniş kitlelerin hayatını kolaylaştırmayı, emisyonları sıfırlayarak sürdürülebilir bir gelecek yaratmayı hedefleyen geleceğin otomobil şirketidir.

    şimdi burada şu ifadeye dikkat etmek gerekiyor: geleceğin otomobil şirketi. dikkat edilirse geleceğin otomobili şirketi değil. bu iki ifade arasında çok önemli farklar mevcut. geleceğin otomobili şirketi dediğiniz zaman çağının ötesinde otomobiller üretecek bir şirketten bahsediyoruz. ancak geleceğin otomobil şirketi dendiği zaman kendilerini şu anda var olmayan, gelecekte var olacak otomobil şirketi olarak tanımladıklarını anlıyoruz.

    varoluş mücadelenizde başarılar koca yürekli insanlar. üreteceğiniz elektrikli ve bağlantılı araçlara binmek için sabırsızlanıyoruz.
4493 entry daha
hesabın var mı? giriş yap