8 entry daha
  • efenim ben kardeşimi beklememden dolayı 10 yaşında, dana gibiyken sünnet oldum. daha dünmüş gibi hatırlıyorum o elim günü.

    müzik çalıyodu. insanlar oynuyolardı etrafımda. kral gibiydim şerefsizim. tacım ve ışıklı asâm bile vardı. paralar, altınlar,.. sağlam ganimet de toplamıştık. lakin bütün günün böyle sürmeyeceği belliydi. kesin bi pislik vardı bu işte. çaktırmadan kardeşimi çektim kuytuya. bana bi şey olursa sen kaç canını kurtar dedim. o da mal mal baktı bana. nerden bilsin 6 yaşındaki masum yavrucak birazdan başına gelecekleri.

    sonra birden bi akraba(isim vermek istemiyorum, ama hiç unutmadım seni, intikam zamanı elbet gelecek) tuttu kaldırdı beni omzuna. jübile yapiyo gibiydim, sahayı omuzlar üzerinde terk ettim. ve hazin son…

    sonradan öğrendim ki, kardeşimi çeşitli çap ve ebatlarda mermi ve bol miktarda örgütsel doküman ile birlikte ele geçirmişler. getirdiler yaka paça yanıma. gözlerimin önünde kesiverdiler körpecik pipiyi.

    bi de kamera getirmişler şu güzelim ortama. durduk yere mal beyanında bulunmak zorunda kaldık eşe dosta.

    şimdi sağdan soldan duyuyoruz türk erkekleri erken boşalıyomuş *, önsevişmiyomuş *. sünnet olmanın da etkisi varmış bunda. yok öyle bi şey efenim, kendimden biliyorum valla.

    ülen veletken senin de çükünün yarısını kesseler, sen de o psikoloji ile büyüsen keşke. görcem o zaman ben seni. ibneler sizi !

    bi de sünnetten 1 hafta sorna hamama gitmeyi tavsiye etti bu sünnetçi, hamam senin neyine bea!
    (bkz: hamam/@antidote)
102 entry daha
hesabın var mı? giriş yap