104 entry daha
  • yahu değişik bir film olmuş bu. sözde korku filmi ama çok da korkulacak bir yanı yok, daha çok ürkütücü diyelim.

    filmin başlangıcından neredeyse sonuna dek sıkıcı diyaloglara maruz kalıyor insan, gereksiz uzatmalar da var. yer yer sanat camiasına eleştiriler izliyoruz, sanattan anladığını iddia eden bir sürü sözde sanatçının sanattan bir b.k anlamadığını pek güzel anlatmış film.

    dan gilroy hem yazmış hem yönetmiş. aslında herifin iyi işleri de var ama bu film biraz sönük kalmış.

    netflix fragmanına bakıp çok şeyler ummuştum onu da söyleyeyim. jake gyllenhaalı ezelden beri sevmeme rağmen -yavrum çok da güzel oynamış yine- film biraz olmamış. yalnız filmdeki en güzel şey jake gyllenhaal idi. adam böyle filmler için biçilmiş kaftan. farklı bir havası, tarzı mı var neyse bu tarz filmlere çok yakıştırıyorum kendisini.

    john malkovich yine karizmatikti. zawe ashtonı beğeniyorum ama bu filmde beğenmedim. kendisi bir ingiliz aktrist. amerikan aksanı yapmaya kasmış ama olmamış; toni collette de var filmde. ikisi wanderlustta da beraber oynadılar. zawe ashtonorada daha iyiydi. toni collette mesela avustralyalı bir aktrist. wanderlust'ta kendi aksanıyla konuşurken, bu filmde de amerikan aksanını çok güzel yapmış.

    filme gelince, yine sonuna kadar izledim tabii ayrı. bu sanat simsarlarının başına ne gelecek acaba diye izlettiriyor kendini. ikinci kez izleyeceğim bir film değil ama içindeki bir sürü ünlü ve iyi oyuncunun hatırına izlenir. sadece daha iyi olabilirdi bu film diye düşünmekten alamıyorum kendimi.
31 entry daha
hesabın var mı? giriş yap