• cok basit bir havaalani olmak ile birlikte laz muteahhitlerin elinden ciktigi dusunulur uzun ince bir yolda yuruyormuscasina izlenimi veren terminal binasi.
    sehir merkezine ulasim en rahat ve ucuz tren ile yapilir. key card isimli 8 seferlik bilet alindigi takdirde tek yon gidis 1.25 euroya gelir. aksi takdirde 2.6 euro'ya normal bilet almak gerekir. trenin alternatifi otobus de tercih edilebilir ama ne gerek var degil mi bosu bosuna trafige takilmak falan. ucaginiz bruksel'e geceyarisi vardiysa ya sabahlamak ya da cogu fasli taxici ile pazarlik ederek yaklasik 15 euro civarina merkeze inilebilir.
    bruksel havaalani cevre sakinlerinin ucuslara olan tepkileri ile de taninmaktadir. gurultu ve cevre kirliligi baglantili tepkilerin de tetikledigi dhl yatirimlarini bruksel'den dogu almanya'ya kaydirmistir.
    son olarak turkiyeden her gun istanbuldan iki, ankaradan direk ve izmir'den istanbul aktarmali ucuslar, ayrica corendon, onur air, fly air gibi turk sirketlerinin de ucuslari yapilmaktadir.

    havaalani hakkinda kapsamli bilgiye ulasmak icin:
    http://www.brusselsairport.be/
16 entry daha
hesabın var mı? giriş yap