11 entry daha
  • benim var bir tane ama sebebini bilmiyorum. yani tam olarak virüsten mi ya da usutmeden mi bilemiyorum çünkü bazen üsutünce de olmuyor virüslerle banyo yapınca da olmuyor.

    3 yılda 1 kesin , ama bazen 2 yılda 1 ya da yılda 1 de olabiliyor ve bu doğduğumdan beri böyle.

    önce hafif salak bir baş ağrısı.
    ertesi gün hafif tıkanıklık ve su gibi burun akıntısı ama öyle böyle bir akınti değil. elimde tuvalet kağıdı ile geziyorum.
    3. gün ateş başlıyor hafiften akıntı kıvamı yoğunlaşıyor ve bununla beraber sumkurmeyle beraber burun kanaması. ve ne oluyorsa işte bu burun kanamalarindan sonra oluyor.
    4. gün hafiften öksürük başlıyor ateş biraz daha artıyor ve tıkanıklık hat safhada ilerliyor ve sumkuremiyorsun. sumkurmeye çalıştıkca burun kanıyor, burun kanayinca ateş ve öksürük daha da artıyor. bir kısır döngü. bu aşamada gece uyuyamamalari başlıyor. daha sonra bu durumlar yavaş yavaş geçiyor ve toplam 10 gün civarı sürüyor bu durum ve kesinlikle ilaçla geçmiyor. ilacın allahını alsanizda bu cileyi çekeceksiniz.

    benim kendi yöntemim var biraz çileyi hafifletmeye yönelik o da şu. 1 litre su içip , her yerimi vicks ledikten sonra alt üst içlik giyip yun yorganın altında 2 saat uyuyup terlemek. sonra hafif ılık duş. biraz insanı kendine getiriyor ama kesin çözüm değil tabiki.

    bu hastalığın kesin çözümünü bilen varsa yesillendirsin kurban olayım.
8 entry daha
hesabın var mı? giriş yap