6400 entry daha
  • bugün takımı kendisinin de ifade ettiği gibi geldi geleli en kötü topunu oynamıştır. iyi oynarken çok kaybettik bugün ise kötüyken mucize kazandık. neden 4 maçtır tolgay-zayts da ısrar ediyor diye eleştiriyorum bu yapı olmuyor. bu ikili olunca her maç eziliyoruz orta sahada. ancak kendisi farkındaymış basın toplantısında dinledim. ekici hala sakatlıktan yeni kurtuluyor dedi kayseri de çok pis sakatlandı malum. riske edememiş maç başı almayı bu yüzden zayts'a mecbur kalmış gibi ki çok kötüydü. dirar-valbuena sakat ayew'e de mecburdu. ancak jailson bu takımda daha fazla oynar abi. hatta ozan tufan bile iş yapardı. bu orta saha gevşekliğine çözüm bulmalı. ya zayts yedeğe çekilecek, ya tolgay'ı feda edip zayts'ı forvet arkası atıp göbeği çift ön libero yapacak. dirar da girince sorunlar çözülebilir ki dirar en olmazsa olmaz adam.

    ciddi ciddi kaostan döndük bugün. allah yüzümüze baktı. soldado muazzam iş yaptı resmen ipten aldı karmaşadan, küme düşmeye yuvarlanmaktan kurtulduk.

    artık arayı iyi değerlendirmek 8 maçtan maksimum puanı almak lazım. ankara gs maçları kritik.

    bu sene böyle böyle geçecek, seneye tüm transfer yetkisi ersun da olmalı. gelecek sene 6. haftaya kadar fazla eleştirmem. iyi takım yapacağına inşallah inancımız güvenimiz tam. çok zor zamanlar geçecek inşallah.
5284 entry daha
hesabın var mı? giriş yap