111 entry daha
  • tarihimizi, dinimizi ve atalarımızı onlarca müslümanın kurban edildiği bir terör eylemine meze etmişler.

    hangi sapık zihniyetten çıkmış bu fikir? şimdiye kadar sürekli denk geliyorduk misfuck'ın atatürk, cumhuriyet ve laiklik gibi değerleri alçaltması, küçük görmesi hatta dalga geçmesi durumlarına ama bu başka bir seviye. eli kanlı teröristlerin propaganda metodunu kendimize adapte etmek hemde olaydan 3-5 saat sonra.

    ya sen bu pisliklerin yaptıklarını yaparak intikam mı almış oldun? sen bu pisliklerin günahına biz müslümanları ortak etmeye çalışıyorsun. en büyük islamafobi propagandasını sen yapıyorsun ve bunun farkında değilsin. ya bir müslüman terörizme terörizm mesajı vererek mi hak arar. neyi amaçlıyorsun biz de sizin ibadethanenizi basarız mı demek istiyorsun? aleni güzellemiş oluyorsun bu eylemi farkında değilsin cahil.

    ama gram zeka aramak zul oldu artık, ya bırak bazen sadece susulur açılar karşısında bir sus bir düşün bırak insanlar yaptıkları şeylerin farkına varsınlar bir kendilerine çeki düzen versinler. sen insanlara nefes alma fırsatı vermeden nefret tohumları ekiyorsun. bırak insanlar bir nefes alsın ırkçılık yapan da bir utansın ne yaptığının farkına varsın. bu karikatür avrupada amerikada vs. coğrafyalarda paylaşılacak eline ne geçecek o zaman?

    ya ben bunu görünce utandım normalde bu silah fotoğrafını gören bir islam düşmanı ırkçı utanacağına ben utanıyorum, bugün bunu sağladın tebrikler misfuck.

    bir de tarih böyle yazılır diye not düşmüşler. şimdi bu şerefsiz teröristler tarih mi yazdı? ya bu şerefsizler unutulmaz açılar ve büyük bir utanç bıraktılar arkalarında bunu bile anlamıyorsan yuh artık ya.
4 entry daha
hesabın var mı? giriş yap