• 31 mart 2019’da yaptığım alışverişte bir adet papilla marka 28 cm lik tencere satın aldım. takip eden günde tencereyi rafa kaldırmak için baktığımda kapağının kırık olduğunu farkettim. kutuyu hiç açmamıştım ve arabada kırılmayacak şekilde eve getirmiştim.
    bu akşam yine ilk aldığım yer olan forum istanbul şubesine fişiyle beraber götürdüm tencereyi. çok az umudum olmasına rağmen; müşteri hizmetlerindeki hanım sağlamını reyondan getirin hemen değişimini sağlayalım dedi.
    ilk şoku burada yaşadım. zaten ürünü en başta satın alırken kalan tek 28 cm lik ürünü aldığım için aynısını bulamadım. onun yerine 28 cm lik daha sığ olan karnıyarık tenceresini götürdüm ve aynı kapağa sahip olan bu ürünün kapağını almayı önerdim. yine beni şaşırtarak, sorumlu hanımefendi kapağı güzelce kutunun içine yerleştirerek güle güle kullanmam dileklerini iletti.
    ilk olarak aldığım ürünün zaten bende yaratması gereken tatmini yaşadım. ancak hiç beklemediğim bu yaklaşım nedeniyle carrefoursa forum istanbul şubesine teşekkürü borç bilirim.

    edit: bu arada fişe hiç bakılmadı ve aynı tencere kutusuyla girip çıktım markete
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap