5 entry daha
  • ticari bi patlamadır o gün... ülkelerdeki gül ve müzik kutusu stokları hızla azaltılırken, gül fiyatlarının 5 kat artması da hiç şaşırtıcı değildir. nedense sevgililer sevgilerini o güne endekslerler sanki, gidip gül yada fender gitar alıp, "bunu sana aldım" diye gelenlere diğer günlerde pek rastlanmaz... demek ki insanı "sevgi günü" için bile şartlandırmak ve iteklemek gereklidir.

    çoğu kişi sevgisini, sevdiğine itiraf etmek için bu günü bekler ve fakat, o gün geldiğinde de sevdiği, bi başkasına sevdiğini itiraf etmiş olar. abaz erkekler arasında "abii sevgililer günün kutlu olsun.. ühü..ühü" muabbeti çevirilirken, abaz kızlar arasında da yine benzer şekilde "sevgililer günün kutlu olsun helbüke, 3000 yıl önce verdiin bi çocuk wardı, onu aradın mı" gibi geyikler döner.

    bazı kişilerinse, sevgililer gününde binnerce kişiye verip, binnerce kişiye sevgilim dedikleri için, binnerce hediye vermeleri gerekmektedir. onnar bu kaos içinden çıkamazken, hediyeleri ellerinde batlar, kimse onnarı aramaz, normaldir.
2827 entry daha
hesabın var mı? giriş yap