131 entry daha
  • işyerim o bölgede ve maalesef bunun böyle olacağı belliydi.

    sebebi de kesinlikle sözde hayvanseverler. nasıl mı?

    orası onlarca okulun olduğu bir bölge. sabah ve akşam saatlerinde çocuklara karşı çok fazla köpek saldırısı yaşandı. belediyeye edilen şikayetler ise sonuçsuz kaldı çünkü sözde hayvansever kişiler, barınak ekipleri köpekleri toplamaya geldiğinde resmen ayaklandılar.

    bu olaylar bir kere, iki kere olan şeyler değil. hatta yine sözlükte başka başlıklara konu olan, sözde hayvanseverler ve halk arasında çatışmalar yaşandı.

    kısaca, belediyeye ve barınak çalışanlarına engel olundu. köpekler çeteleşti ve şiddeti git gide arttırdılar. yani bu olay kaçınılmaz son demek isterdim ama eğer müdahale edilmezse daha başlangıç.

    bu hayvanlar, insanların gelip geçtiği yollarda, parklarda sürü halinde beslenemiyor işte. olmuyor. balık değil ki bu amk at yemini, değiştir suyunu kafasına göre takılsın. çok üzülüyorsanız alın evlerinize besleyin. oraya gidip 3-5 yemek verip vicdanınızı rahatlatınca o köpeği korumuş mu oluyorsun? otoyollarda araç altında ezilmelerine engel olabiliyor musun peki? yok. emin ol hergün beslediğin köpeğin bir kamyonun altında metrelerce sürüklenip paramparça olduğundan bile haberin yoktur.

    yapmayın bu kötülüğü onlara ve insanlara.

    edit: mesajla hal hatır soran sözde hayvanseverlere toplu cevap vereyim. köpekler sizden daha akıllı. lakin sizin aklınıza uyup kendileri için tehlikeli bir ortamda hayatta kalmaya çalışıyorlar.

    çok mu seviyorsun? o kulübeyi senin rahatça ulaşabileceğin yere değil, onun rahatça yaşayabileceği bir yere yap. hatta çevreyolun karşısından arazi kiralayın. kocaman bir barınak yaptırın. bi zahmet sabah akşam gidip besleyin. mümkünse de hergün biriniz gidip nöbet tutsun.

    ama yapamazsın. çünkü sen sadece vicdan mastürbasyonu yapan bir yavşaksın. bu günahsız hayvanlar da senin fantezi oyuncağın. amına koduğumun samimiyetsiz piçleri.
340 entry daha
hesabın var mı? giriş yap