121 entry daha
  • istifa etmesi isabet olmuştur. sadece bu yaz yaptıklarını yazacağım.

    - julius randle'ı serbest bıraktı, oyuncu sadece 9m karşılığında pelicans ile anlaştı, bu sezon yaklaşık all-star seviyesinde oynadı.

    - brook lopez'i serbest bıraktı, oyuncu şuan lig lideri bucks'ın ilk beş oyuncusu.

    - brook lopez yerine shaqtin a fool mvp'si, ligin taşak oğlanı javale mcgee'yi aldı.

    - lonzo ve lebron gibi sağlam playmakerleri varken şutu olmayan rondo'yu aldı. rondo'nun, t-shirt'ünde lebron is a bitch yazan bir taraftarla fotoğrafı var.

    - yine şutu olmayan ve lebron'un en gıcık olduğu isimlerden biri olan lance stephenson'ı aldı.

    - michael beasley denen esrarkeşi aldı aslında basketbol oynamaya niyeti olsa free agent piyasasından alınan lebrona en uygun oyuncu buydu. sanırım bunun da lebronla arası iyi değil.

    - sezon başında süre vermeyi düşünmedikleri zubac ve mcgee dışında center oyuncusu yoktu takımın, bundan dolayı chandler alınana kadar kuzma zaman zaman 5 oynamak zorunda kaldı ve haliyle performansı düştü.

    özetle serbest bıraktığı oyuncular gayet iyi performanslar sergilerken, free agent'tan lebron'la sorunlu ve oyun tarzı olarak lebron'a uymayan kişileri aldı. bu hamleleri yaparken ne bekliyordu acaba merak ediyorum.

    bunlar dışında 2 sene önce yolladığı d'angelo russell bu sezon son anda da olsa all-star oldu. 2017 gibi efsane bir drafttan 2. sıradan lonzo balonunu seçti.

    2017 draftında 2. sıradan sonra seçilen diğer oyuncular:
    3. jayson tatum
    5. deaaron fox
    7. lauri markkanen
    9. dennis smith jr.
    14. donovan mitchell
    19. john collins
    22. jarrett allen

    bu oyunculardan allen ve smith jr. dışındakiler büyük ihtimalle bir kaç yıl içince all-star olacak. lonzo ne olacak göreceğiz, en azından fultz gibi bir tane 1st round pick kazandırır heralde.
37 entry daha
hesabın var mı? giriş yap