90 entry daha
  • sadece dikkat çekici eşleşmeleri üzerine konuşacağım playoff dönemidir.

    *houston - utah serisinin texaslı yiğitler açısından o kadar kolay geçeceğini sanmıyorum, utah boş takım değil. hâliyle o seriden epey yaralı ve yorgun çıkacak houston ve normal şartlarda epey şanslı gördüğüm bir golden state eşleşmesindeki iddiasını yitirecek. gönül isterdi ki bir değişiklik olsun; şöyle sağlam bir portland - houston konferans finali izleyelim.

    *portland - oklahoma serisinde oklahoma'yı favori görenler, sizi ciddiye almamı gerçekten bekliyor musunuz? o seri tam anlamıyla ortada bir seri, nurkic sağlam olsaydı portland'ın şansının çok daha yüksek olduğunu söyleyebilirdim. takıma katkı sağlamak anlamında tam bir serseri mayın olan ve kariyerinin ilk gününden bu yana kendisinden istikrar bekleyip de bulamadığımız westbrook'a güvenen varsa yine hayâl kırıklığı yaşayacak, üzgünüm. yine istatistiğine bakar o, görev adamı olmayı yediremez kendisine. işler yine george'un irade sergilemesine, adams'ın insanüstü çabasına bakıyor. öte yandan bizim maklubeci enes'in dikkat çekici performans artışını da hesaba katmakta fayda görüyorum.

    *denver karşısında san antonio'yu daha şanslı görenler için üzülürken kendim de aynı üzüntüyü paylaşıyorum efendim. ne yazık ki bitti o dönem, kaybettik altın jenerasyonu dostlar. ginobili yerine mario elie varken de standardı ve hayran olunası bir disiplini vardı takımın ama parker & ginobili & duncan üçlüsünün kazandırdığı "domine edici" kimliği yok artık. ben epey düşük görsem de denver engelini geçseler bile elde bisküvi gibi ufalanmış bir spurs kalacak. tabii bu nasıl bir talihse artık; bir mucize olur da turu geçerlerse karşılarında yine "bisküvi gibi ufalanmış" bir portland ya da oklahoma bulacaklar. orada da talihleri yüzlerine güler mi ki?*

    *bahis falan oynasaydım sürpriz kupon kombinasyonlarımın hepsini indiana üzerine inşa ederdim. boston karşısında azımsanmayacak bir şanslarının olduğunu düşünüyorum. üstelik domantas babasının tırnağı olmak istiyorsa işte en büyük fırsat! babası gibi doğal bir pivot olmadığı ortada ancak karşısında da gerçek bir pivot yok. horford tam dişine göre diyebilirim. benim açımdan izlemesi en keyifli seri olacak galiba. milwaukee tarafından infaz edilebilmek için kıyasıya kapışan iki takım... ne acı verici!

    son olarak plase final oyumu portland - milwaukee eşleşmesine vermek istiyorum. kendisine "kral" diyen o soytarıyı ait olduğu seviyeye yolladığın ve o "decision" rezaletinin intikamını benim adıma aldığın için sana minnettarım ama sıktın artık be golden state! sana da bir süre daha tahammül edebilirdim belki ama durant'in yüzük için gelişini miden kaldırdı ya, işte o günden sonra benim midem seni kaldırmakta zorlanıyor be golden state. lebron'u ezmek için bile tahammül edemez oldum sana, ne yalan söyleyeyim.
123 entry daha
hesabın var mı? giriş yap