• sabah gazetesi yazarı mehmet barlas'ın bugün yazdığı yazıda"mazbata alması geciktikçe imamoğlu’nun karakteri de değişmeye başladı" demiş.

    kaynak

    tıklamak istemeyenler için söz konusu yazı ;

    yüksek seçim kurulu elini çabuk tutup, şu istanbul seçimini bir sonuca bağlamalıdır. bu şekilde chp'nin adayı olan ekrem imamoğlu'nun gün geçtikçe daha elverişsiz bir imaja bürünmesinin de önüne geçilecektir.

    değişiyor

    seçim kampanyası döneminde soğukkanlı, esprili ve her türlü eleştiriye açık bir görüntü veren ekrem imamoğlu, mazbata alması geciktikçe bambaşka bir kişilik sergilemeye başlamıştır. yolun başında "nihayet chp'ye ciddi bir lider adayı bulundu" diyerek imamoğlu'nu öven çevreler, şimdi imamoğlu'nun son dönemde sahnelediği öfkeli ve aşırı duygusal kişiliğinin yansımalarını şaşkınlıkla izlemekteler.

    mazbata üretimi

    kılıçdaroğlu'na nihayet alternatif bir ismin çıkmasını mutlulukla karşılayan bir kısım chp'liler, ysk vermese de, mutlaka bir mazbatanın üretilip, imamoğlu'na verilmesini bile düşünmeye başlamışlardır. bunun için ysk'nın çeşitli illerde verdiği mazbataların kopyaları çıkartılmakta ve bir yazı uzmanı tarafından bunların imamoğlu'nun adına hazırlanmış olan bir tanesinin üretilmesine çalışılmaktadır.

    başka konu yok

    chp'nin ileri gelenlerini endişeye sürükleyen bir başka durum da, bu parti sözcülerinin istanbul oylarının yeniden sayılmasından başka hiçbir konuya ilgi duymamalarıdır. özellikle amerika'nın türkiye'ye karşı seslendirdiği tehdit içerikli söylemler, suudi arabistan ve körfez şeyhliklerinin türkiye'yi hedef alan girişimleri, türkiye ile sıkı ilişki kuran sudan'da beşir'in bir darbe ile devrilmesi ve bunlara benzer konular chp sözcülerinin ilgisini çekmiyor.
    çözüm: mazbata!
    kısacası istanbul anakent belediye başkanı seçimine ilişkin kararsızlıklar, chp'lileri endişelendiriyor. bu yüzden ne yapıp yapmalı ve ekrem imamoğlu'na gerçek ya da sahte bir mazbata vermek gerektiğini düşünenlerin sayıları her gün artmakta.
136 entry daha
hesabın var mı? giriş yap