8 entry daha
  • youtube üzerinde sözel mantığı bana göre en iyi anlatan hoca. burada tavsiye içeren bir başlıkta görmüştüm ve öyle keşfettim. yeni video koymuş. çok sevindim. hep o iki, üç saatlik eski videosuna bakıyordum çünkü başka insanlardan dinleyince tarz farkı olabiliyor. bazı farklı soru tiplerine de bakmasını istiyordum. henüz yeni videolarını tam izlemedim ama gördüm ki güncel sorular eklemiş. beni çok mutlu etti. okuyorsa teşekkür ederiz :)

    sözel mantığa sadece kendisinin videosunu izleyerek girip ki o da cep telefonundan sırf vicdan yapmıştım son gece o şekilde atlaya atlaya izleyip o kısmı full yapmıştım. genel sınavda 50'ye 48-49 arasında gider gelirim hep. çok zorsa hadi olsun olsun 47. bir 50'de 50 yapamadık be hocam :) bir sınavda bir boş gerisi doğruydu ve neden sallamadın diye kendime çok kızmıştım. hep bir, iki soru kaçıyor. gerçi sınavın hemen öncesinde sizin videonuzu izleyip, öylesine iki deneme çözüp girmem ve bunu söylemem biraz yüzsüzce. yalnız zorlanan yazar arkadaşlarım kendisine mutlaka bir baksın derim. özellikle üç ve daha fazla bilinmeyenlilerde bazen işler karışabiliyor. tavsiye ederim.

    bir de bana samimi gelmiyor diyenler olmuş. gerçek hayatta görmediğimiz, iletişim kurmadığımız hoca bize samimi gelse ne olur gelmese ne olur? :) böyle şeylere takılmayın. önemli olan güzel anlatıyor mu o. kendisi sayesinde gelen sonuçlarım ortada. okuyorsa selam eder, yeni yeni tarzlarda farklı videolarının devamını bekliyoruz derim.
    (bkz: #63948248)

    edit: iyi ki videolara böyle başlamıyor :)
    (bkz: #74731420)
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap