2 entry daha
  • hep güç ispat etmeye çalışıyoruz. ya fiziksel güç veya zihinsel baskınlık. ilişkilerde dahi biri diğerinden daha baskın gelmeye, daha güçlü görünmeye çalışıyor. bu henüz ilkel varlıklar olmamızdan mütevellit daha çok erkeğin dişi üzerindeki güç ispatına dönüşüyor. kimi zaman kadını döverek bunu yaparken kimi zaman söz ve tavırlarla ben senden güçlüyüm denmeye çalışılıyor. 'abi kızı varya yatakta bir kitlemişim eli ayağı hareketsiz kaldı' bunu dahi duydum.

    güç seviyoruz, güçlü olmayı seviyoruz, gücümüzü ispatlamayı bundan saygı duyulmayı veya tanrı rolünü oynma hazzını seviyoruz. kolay. savunmasız olanı bulup veya zamanla savumasız hale getirerek bunu onun üstünde test etmeyi seviyoruz.

    engelli! savunmasız, dişi! svunmasız. al işte sana potansiyel güç alanı. zihinini geliştir o sınfta yarış gücünü ispatla. yok olmaz kim uğraşıcak. sonra batının bilmini alırken paket olarak ahlaksızlığı da geliyor. bu ahlaksızlıktan korunmak için biliminden dahi kaçalım. ergenler gibi hep batı ve avrupa özentisi algılanmasın ancak şu eşikten sonra batının ahlaksızlığı bile bu topraklardam erdem kabul edilir.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap