• iki hafta önce ilk kez sipariş verdiğim, kanvas baskıdan bannera çeşitli baskı ürünler satan firma.

    aynı zamanda, ürün ve hizmet kalitesizliğinin faturasını müşteriye kesip iade almamak için süreci elden geldiğince sündüren firma.

    35x50 kanvas baskı sipariş ettim, beş gün boyunca sitede siparişe dair hiç bir güncelleme olmadı. arayım sorayım dedim, sitede ne bi telefon, ne bi adres, hadi onları geçtim tüzel kişilik bilgisi bile yok. 6. gün ptt'den takip kodu geldi ama gönderen belli değil, o ptt'nın ayıbı, sitede hala bir bilgi yok. 8. günde ürün geldi. paketleme kötü yapılmış, içindeki ürüne zarar vermeden pakedi açmak için çok dikkatli davranmak gerekiyor. baskı kalitesi kötü. yani kötü derken, duvara asmaya yakıştıramadığım bir seviyede kötü. kendilerine uygun bi dille durumu anlatıp iade talebinde bulundum. cevaplar şu şekilde:

    * sitemizde iletişim bilgisi bulamadıysanız instagramdan yazsaydınız.
    * ayın 5inde sipariş vermişsiniz, 10unda göndermişiz. otomasyonda bi hata olmuş işte, ptt de bilgi vermiş. böyle sorunlar olur.
    * "takipçilerimiz, ambalajdan çok içeriğe dikkat etme konusunda duyarlı bir kitleden oluşuyor."
    * baskımız kötü değil, seçtiğiniz ürün/görsel kötü. (görseli ben yüklemedim, seçenekleri onlar sunuyor.)

    tabi buraya kadar iki a4 dolduracak "biz en iyisini yapıyoruz ama siz anlamıyorsunuz" özetli mailleşme var.

    bu kadar şeyi bu kadar çirkef bi üslupla yazdıktan sonra da altta kalmak istemeyen ilkokul çocuğu gibi "siz memnun kalmadıysanız iade alalım gerisi önemli değil" dediler ama iade için adrestir kargo firmasıdır hiç bir bilgi vermediler.

    paramı geri alayım, bir daha yolum düşmez.
hesabın var mı? giriş yap