aynı isimde "notion" başlığı da var
8 entry daha
  • 10 kişilik ekip, 500 kişilik evernote ekibinden kat ve kat daha başarılı bir not alma programı yapmış. uzun süredir twitter üzerinden notion ekibiyle konuşuyorum ve gerçekten hepsine hayran kaldım. bu program henüz çok yeni ancak 1-2 seneye kalmaz ne trello bırakırlar piyasada ne de evernote. bu arada ekleyeyim, 10 senelik evernote kullanıcısıyım ama bu programla tanışır tanışmaz tüm notlarımı notion’a taşıdım. iş programlarında yapılacak birçok yenilik var. ekipleri genişledikçe daha da hızlanacaklardır. ancak en azından evernote gibi getirdikleri her yenilikle program bug dolmuyor. anlatacak o kadar çok şey var ki aslında, yaz yaz bitmez. o yüzden girin araştırın. inanın, pişman olmazsınız.

    edit: şu an ödemeyi amerika üzerinden yaptığınız için fiyatı (4 dolar) bize çok gelebilir. ancak kendileriyle görüşmemde, çok yakında uluslararası ödeme sistemine geçeceklerini belirttiler. o zaman 4-5 türk lirası gibi bir ödeme yapabileceğiz. kaldı ki ben evernote kullanırken sürekli premium kullanmak zorundaydım; cihaz sınırı ve özellik kısıtlamaları sebebiyle. bu uygulamada ücretsiz versiyonda neredeyse hiçbir kısıtlama yok. en azından binlerce notunuz yoksa ücretli versiyona hiç ihtiyaç duymuyorsanız.

    yarın bir gün kapanırsa korkunuz varsa; ayarlardan export dediğinizde mail adresinize hemen notlarınızın yedeğini gönderiyorlar. bu kadar kolay. kaldı ki adamlarda nasıl bir potansiyel varsa, çok ciddi yatırımcılar var arkalarında. yani kolay kolay sırtları yere gelmez. son olarak, server olarak da amazon'u kullanıyorlar (evernote, google cloud'u kullanmakta).
228 entry daha
hesabın var mı? giriş yap