2 entry daha
  • chp li başkanın haddi olmayan değişikliktir.

    bu hadsizliği yapacağını hiç zannetmiyorum. gördüğüm kadarı ile imamoğlu ölçülü, nezaket sahibi bir insan.

    istanbul büyükşehir belediyesinin logosu 50 yıllıktır. gayet de istanbul'u anlatan bir logodur. halk a bıraksanız esen rüzgara kapılıp düşünmeden değiştirir.

    ayrıca istanbul logosuna dikkatli bakan gözler bu şehri çok güzel tasvir ettiğini görür. 7 tepeyi falan tasvir ediyor minarelerin altında.

    bunun yanında istanbuldaki camiler süleymaniyesi ile, sultanahmeti ile, ortaköy camisi ile ve aklıma gelmeyenler ile mimari harikalardandır. istanbul logosunda minare bulunmasından doğal bir şey olamaz.

    not: müslüman değilim.

    edit: logoya tekrar baktım. boğaz ve istanbulun surları da var içinde. gayet güzel bir logo, saçma sapan konuşmayın.

    edit 2: kendini elit zanneden bazı çomarlara, seküler görgüsüzlere (elbet ki seküler insanların tamamını kastetmiyorum) tahammül etmekte çok zorlanıyorum. pariste yanan notre dame katedraline gayet insani hislerle üzülürken, "yansın gavurların kilisesi oh olsun" diyen cahil ve gaddar insanlara dönüp "ama burada bahsedilen şey tarih", "850 yıllık kilise yahu" derken istanbulda bulunan mimar sinan ve öğrencilerinin şaheserlerinin temsilini logodan çıkarılmasını savunmak gerçekten utanç verici. sinan çağ açıp çağ kapatmış bir mimardır. estetik anlayışı olmayan, nezaketsiz, göz zevki olmayan insanlar elbet ki bunu göremezler. yok farkınız çomar dediklerinizden. hatta daha betersiniz onlardan, özentilik ciğerinize işlemiş. istanbul minareleri ile güzeldir.
172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap