3 entry daha
  • görüntülerde izlenildiği gibi ; o koca kayayı emekçi şoförün kafasına doğru hedef gözetip fırlatacak kadar kendinden geçmiş bir ruh hastası kadındır kendileri.

    allahtan şoför mahalinin camı kırılmadı. kırılmış olsa, tam gaza basmışken o ağır kayayı sert bir şekilde kafasına yiyecekti kamu görevlisi. araç hareket halindeydi, sonrası ne olurdu kim bilir?

    görevli şoför, kamu malını bu cahil ucubeden kurtarmaya çalışırken az kalsın şehit oluyordu-( aynı bizim için gencecik yaşında kara toprağa verdiğimiz şehidimiz gibi. anlatmak istediğimi anlıyorsunuz değil mi? pkklıdan ne farkı var bunun! tam da kalleş pkk'nın istediği şeyi yapiyor. ağır cahillik o kadar tehlikeli ki valla benim umudum gittikçe azalıyor ülkem için.

    doğal yargı şartlarında, cinayete teşebbüsten, devlet malına zarar vermekten, kundaklamaya teşebbüs, halkı kin ve nefret suçuna yönlendirmek için galyana getirmek, vs vss suçlardan yargılanması gerekiyor.

    şimdi sorgulama yeteneğine sahip olanların aklına şu soru gelmesin mi? bu ucube çomarlar; gelen şehidimizin sorumlusunu kılıçdaroğlu gördükleri için mi, yoksa kaybedilen istanbul büyükşehir belediyesi'nin üzüntüsüyle mi bu derece kin yüklendiler ?

    bu dengesiz psikolojileri bana; küçücük bir kızın, muhalefete kaybedilen şehirler için, nasıl histeri nöbeti geçirir gibi anasına dakikalarca ağladığıyla ilgili videoyu hatırlattı.

    yazıktır günahtır ya!! hepimiz bu güzel ülkenin eşit yurttaşlarıyız. ama "doğru" denen kavram, ortadan ikiye bölünüp, her iki tarafa pay edilecek bir somun ekmek değil-( malesef ki bir tane gerçek doğru var. buna ulaşmak; çok okumak, sorgulamak, çalışmak, olaylara evrensel bakabilmek, emek sarfetmek, daha çok demokrasi, şeffaflık ve özgürlük talep etmekle mümkün olacaktır.

    şu gübre kadın ya da, kk 'ya yumruk atan orangutan kırması vs , o sefil yaşamlarında adamakıllı bir tane kitap okumuşlar mıdır?insan bu ilerlemiş yaşlarından bir anadolu bilgeliği bekliyor degil mi? kızılderi doğa öğretisi, japon etiği vs gibi bir hümanist felsefe? "yakın la yakın" diyor biri, sorgulayamıyor, diğeri eşşek güdüsüyle ana muhalefet başkanına, chp genel başkanına kroşeyi savuruyor.ne yani bıraksalar kaddafi'nin durumuna mı getirilecek genel başkan? ne oldu bizim yüz yıla yakın geçmiş demokrasi mücadelemize? biz ne ara kıçı donsuz gezen, onikibin yıllık tarihlerinin çoğunda yönetilmiş bu ülkemsiler gibi davranır olduk? tüm dünya bu iğrenç kalkışmaylq turkiye cumhuriyeti'ni kabile devleti sınıfına soktu. milli irade linç edildi.gerçekten çok acı. milli paramız gibi bir olayda değer kaybettik. oysa bizim başarılı, iyi şeylerle anılmamız gerekmez mi? umarım bu son olur, şiddet yokolur..

    sorsan bunu yapan milliyetçidir, acaip dindarlardır da; o sefil yaşamında, bir kez kuranı kerim okumuş mudur acep? hiç sanmıyorum. milliyetçiliğin özünü bilir mi? hiç mi chp'ye, iyi partiye oy vermiş tanışı akrabası yok, hdp'ye oy veren birinden alışveriş yapmamış? nasıl bir şuursuzluktur bu?

    türkiye'nin " beka" sorunu asıl bu insan protatipidir. çok net bir güvenlik açığımızdır. ırak'ta, suriye'de, sözde arap baharı yaşanan ülkelerde görüp yeteri kadar tecrübe edildi bu tehlike. kendi ülkelerini cahillikleriyle ayrıştırıp, kaba kuvvetle mahfettiler. kimler tarafından dürtüldüklerini, hangi emperyallerin tahtasında piyon olduklarını anlamadan, kendi özlerini yok ettiler.

    ben anlamam kardeşim, a haber seyretti, yok internetten etkilendi yok patronu bilmemneydi! bir yurttaş olarak gerçeği aramakla yükümlüdür. duygu ve inançlariyla degil beyniyle hareket edecek. bu sığırları biraz daha gazlasan, gidip canlı bomba olup bela olur milletin başına. var mı böyle koyunluk? o kendini uçurumdan atiyor diye aşka gelip ben de attım.

    bu saatten sonra, bütün siyasi partilerin bir araya gelip diyalog kurması, tansiyonu kalıcı olarak düşürmesi şart.bu kadar mı zor yahu!!

    bu elim olaya katılan her kimse, çok şiddetli cezalandırılmalılar. bu kalkışmayı tabi ki akp ya da mhp yaptırmadı. ama yaratılan düşmanca iklim bu sonucu tetikledi.

    bence titizlikle bağlantılar araştırılmalı. tam dış güçlerin çok kolay dürteceği provokasyon rezervi bunlar. valla benim gözüm fena korktu.

    peki bu durumda, doğruların peşinde koşan bizim gibi insanların suçu ne? takımını desteklemeye maça giden fairplay anlayışlı taraftar gibi hissettim kendimi. maçta iki hıyar hakeme veya rakip topçuya şişe sallar. sonucunda kanı beş para etmeyen o iki lavuk yüzünden sevdiğin takımın mağdur olur, ceza alır, sen de üzüntünle kalırsın.

    kurunun yanında yaş yanmasın artık. kurular yakılsın!!
272 entry daha
hesabın var mı? giriş yap