• rus göçmeni yahudi asıllı amerikalı; stajyerin iyisi, muamelelisi, tombulu... bill clinton ile yakın mesafeden yaptığı oval ofis düeti ile gündeme gelmiş, sonradan clinton'a dawa açmıştı. klington neredeyse başkanlıktan oluyordu bu süreçte; ve bir de her daim aldatılmış karısının suratına yapılan zumlar... tüm dünya aylarca bu olayı ve mahkemeyi takip etti. neticede 9 kez oturum gerçekleştirdikleri fakat penetrasyon olmadığı, sadece monica'nın oral seks yaptığı, arada da klinton'un puro kabını monica'nın orasına burasına soktuğu gibi detaylar ortaya çıktı. tabii hepsinin ortaya çıkmasının sebebi, clinton'u itirafa zorlayan monica'ya ait, üzerinde meni kalıntısı bulunan mavi elbise oldu.

    o dönemde muhtemelen dünyanın en ünlü oral seks yapıcısı olduğundan bu kadının görüntüsü televizyonda gösterildiğinde her erkek hayvanı bıyığını burar, zkini toşmağını avuçlar, mest olurdu. kaç kadın monica haberleri yüzünden televizyonu camdan atmıştır bunu diyen yok.

    olaydan sonra monica süper para götürdü; çanta sattı, kitabı yazıldı, dergilerde pozları çıktı, parayla rus diplomatlarına verdi, diyet programını sattı, meme sağdırdı falan. ama sonra nasıl oluyorsa internetten hep kayboluyor bunlar.
59 entry daha
hesabın var mı? giriş yap