3 entry daha
  • biri porno düşkünü bir sapık, diğeri dominatrix iki patronla, bilimum fare, hamam böceği, bit, pire, güvercin boku, sümüklü kedi ve cumhuriyetçi amerikalı içeren ahşap bir binada geçen iki sene insana ne kazandırabilir sorusunun yanıtı.
    bir de "bir iş yerinde öksürük şurubundan yanlışlıkla kafayı bulmuş çalışan diyalogları" insanlığa kazandırılabilirdi mesela. taraflar biz olmasaydık.
    aslında iğrenç bir insan kendisi. basbaya kötü kalpli, hınzır, manipülatif bir kişilik. insanı çok pis gaza getiriyor. mesela bana bir kere "ne güzel adam azarlıyosun" dedi, o gün bugündür herkesi azarlayan nemrutun teki oldum. hem anadolu çocuğu olmakla övünüyo, hem "lam ben bir daha erkek milletine yemek memek yaparsam miksinler beni," dediğimde "hah şimdi kendine geldin işte," diye yanıt veriyo. çözemedim. bi de bir de terazi bu. burcu değil. (hala burcunu bilmemem de iyiye işaret) hassas ruh terazisi kendisi. arada ölçüm yapıp 50 gram eksik bulunca derhal koşup iki tane çakabiliyor insana. işte bu yüzden giysilerini değiştirmemesini, traş olmamasını, yıkanmamasını ve evdeki kül tablasını yere devirip öylece bırakmasını bizzat ben istedim. var mı? laf edeni oyarım.
11 entry daha
hesabın var mı? giriş yap