• chicago sahnesinden çıkmış bir grup fruit bats.
    'bats, -echolocation lpsiyle-grubun söz yazarı, vokali, herşeyi eric johnson’ın` :gitar virtüözü vs vs vs olan eric johnson değil` solo çalışması olarak çıkış yapmış.
    benim kendileriyle tanışmam ise 2003 tarihli sub pop anlaşmalı mouthfuls lpsiyle olmuştu. o zamanlarda oralardan çıkmış en harika şey değillerdi belkide. geçtiğimiz sene ise son albümleri spelled in bones'u yayınladılar...bu belkide en cilalanmış albümleri...grup sürekli bir değişim içinde.

    akustik gitarlar ve piyano üzerine serpilmiş biraz folk biraz da pop - kendilerinden dünyayı kurtarmalarını beklemezsek; böyle tembel-sakin bir pazar akşamını, ayaklarımızı bay -kocaman kalpli- eric johnson'ın müziği eşliğinde bir sağa bir sola sallayarak, sadece onun bildiği bir yerde bizi pamuklar içinde ağırlamasına izin vererek geçirebiliriz. [bu sırada sırtımız acımasız müzik basınına dönük, yüzümüz ise üç vakte kadar bize müjdelenmiş olan ilham perisini bekler yönde olabilir... yarın sabah iş başı yapmak zorunda olmamızı düşünmeyiz bile]
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap